Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 12:04, 25 maj 2016

renatamama3 napisał(a)
Karola ,czekam na relację z Rumunii ,bo od dłuższego czasu mnie tam ciągnie .Czytam ,że rozpoczęłaś przygodę z handelkiem roślinkowym ,ale fajnie marzy mi się taki mały punkcik sprzedaży .Co tam sprzedajesz ,trawy pewnie by też szły ,żurawki ,jeżówki ,rozchodniki .pozdrawiam
zaczelam ale skonczyc nie moge... duzo sie dzieje ostatnio, nie mam czasu, a potem nie mam sily ale napisze. Handelkowo - co uda mi sie podzielic. Zobaczymy jak to pojdzie. Na razie podlewanie mnie wnerwia.. uch schna w tych doniczkach roslinki strasznie i sie mecza...
pozdrawiam
Sebek 12:05, 25 maj 2016

Widzę, że Ty też handlem się zajęłaś?

Azja... musiałbym nie wiem ile sprzedać, by na tą wycieczkę odłożyć... W sensie na bilety, bo ceny zaporowe jeszcze jak dla mnie... Ale za to Dubaj w styczniu planuję
beta 12:05, 25 maj 2016

popcorn napisał(a)
Beata, spoko
Ewo, no nie nudzi mi się, a jak mi się nudzi to jest źle
Jedziesz z nami? milion ogrodów botanicznych w planie, tez, plus zwiedzanko i na koniec parę dni w domu na plaży

bosskkooo...zwłaszcza ten dom na plaży
popcorn 12:07, 25 maj 2016

Sebku, tez? Czyzbys Ty tez? Dawno nie zagladalam, nadrobie!

Beta, musi byc to lenistwo na koniec, zwlaszcza ze tam 30 stopni a u nas srodek zimy Kocham to
popcorn 12:08, 25 maj 2016

Sebek napisał(a)

Azja... musiałbym nie wiem ile sprzedać, by na tą wycieczkę odłożyć... W sensie na bilety, bo ceny zaporowe jeszcze jak dla mnie... Ale za to Dubaj w styczniu planuję

ojtam, dzisiaj jest Bangkok lub Sri Lanka za 1400 zl z Wawy, powrotny. Tylko listopad-grudzien, wiec do bani terminy, musialabym Mloda wziac a nie chce
popcorn 12:08, 25 maj 2016

W Dubaju sie wygrzejesz Tylko ze zarcie i noclegi oblednie drogie, nie lubie oszczedzac na wakacjach
Sebek 12:08, 25 maj 2016

popcorn napisał(a)
Sebku, tez? Czyzbys Ty tez? Dawno nie zagladalam, nadrobie!

Beta, musi byc to lenistwo na koniec, zwlaszcza ze tam 30 stopni a u nas srodek zimy Kocham to

Roślin nie sprzedaję, ale rzeczy bardziej przymocowane do gruntu Tylko słabo mi to idzie
popcorn 12:09, 25 maj 2016

Rozkreci sie Musze zajrzec, bo mnie intrygujesz
popcorn 12:10, 25 maj 2016

Przeklejam ogloszenie, bo spadlo mocno na wierzchu musi byc

OGŁOSZENIE PARAFIALNE

Dziewuszki, te chętne na wyjazd ze mną do Azji w drugiej połowie stycznia 2017

bardzo proszę o namiary na priv - imię, nazwisko, pesel, dane z paszportu (numer i seria, ważny do, wydany przez), numer telefonu, adres mailowy

Powoli pojawiają się dobre ceny na ten okres, trzeba obserwować

Bede Was prosiła o przelew w wysokości ok 2000zl na bilet lotniczy powrotny (może coś zostanie z tego, jeśli się promocja trafi), takiej kasy żeby założyć za wszystkie na bilet nie mam
Sebek 12:13, 25 maj 2016

popcorn napisał(a)
W Dubaju sie wygrzejesz Tylko ze zarcie i noclegi oblednie drogie, nie lubie oszczedzac na wakacjach

W ostatnie wakacje w Grecji na jedzenie wydałem może 50 euro? 12 dni tam byłem Najgorzej będzie znaleźć nocleg, jak nie to pewnie to miasto nie śpi, więc drzemnę się na ławce pod budżkalifą