Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

rozark 09:43, 30 lis 2016

napisałam na priv
Magda70 10:41, 30 lis 2016

jankosia napisał(a)

Jola, ty se śmichy chichy ze mnie robisz a ja poważnie uzależniona od czekolady Zapytaj Małgosi ile razy przy okazji nocnych przekąsek do niej na wątek wchodziłam Gotuję i piekę z jedną Asią i innych źródeł przepisów nie potrzebuję - ona jest niezastąpiona. Już nawet książek kulinarnych nie kupuję
Teraz mam smaka na ten deserek na przykład: http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/fondant_czekoladowy/przepis.html
Nie bij Uwielbiam go robić. Pysznie i błyskawicznie. Minus taki że tylko na świeżo Z czekoladowych pomysłów to jeszcze klasyczne brownie polecam albo muffiny czekoladowe.... Nie, nie pójdę tą drogą

szalona
popcorn 11:07, 30 lis 2016

Monika gdzie Ty chowasz tę czekoladę - w udach nie, w tyłku nie, to gdzie?
Margarete 16:36, 30 lis 2016

Dzieki Karolcia
...............
Niczego mądrego nie napisze, musisz być silna, wierzyć w siebie i przetrzymać to...
Dasz radę!
...............
Co do kilogramów twoich to nie wierzę
Z reszta ty chudeusz jesteś to nic ci nie grozi, jak ja bym takie pyszności piekła jak ty to byłabym...kwadratowa czyli 176 cm na wysokośc i 176 cm na szerokość....no niewiele mi brakuje ale jeszcze az tak źle nie jest
yolka 20:41, 30 lis 2016

Karola chętnie zamieniłabym się na Twoje kilogramy, a nad jeziorkiem widać było dokładnie, ech... pocieszam się tym, że kiedyś też tak miałam
yolka 20:43, 30 lis 2016

popcorn napisał(a)
Monika gdzie Ty chowasz tę czekoladę - w udach nie, w tyłku nie, to gdzie?

w kościach Monika ma piękne długie kości
Margarete 22:02, 30 lis 2016

yolka napisał(a)

w kościach Monika ma piękne długie kości

A resztę we włosach...długich, lśniących i pięknych....czekoladowych też jeśli chodzi o kolor.....
yolka 22:39, 30 lis 2016

Margarete napisał(a)

A resztę we włosach...długich, lśniących i pięknych....czekoladowych też jeśli chodzi o kolor.....

O, właśnie)
lindsay80 22:48, 30 lis 2016

Wiesz Karolina, teraz na pewno jest Ci przykro, ale dobrze, że Twoje otoczenie oczyści się z takich dwulicowych osób, nie ma tego złego - za rok będzie Ci to wszystko zwisać i powiewać!
beta 08:14, 01 gru 2016

lindsay80 napisał(a)
Wiesz Karolina, teraz na pewno jest Ci przykro, ale dobrze, że Twoje otoczenie oczyści się z takich dwulicowych osób, nie ma tego złego - za rok będzie Ci to wszystko zwisać i powiewać!

Podpisuje się pod tymi słowami i ja ☺ pozdrawiam