Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 15:20, 08 gru 2016

Gosia, Beta, dzięki
Sebek 15:58, 08 gru 2016

Oj tam żukiem - pitolisz
popcorn 15:58, 08 gru 2016

nie wiem, nie wiem
AgataP 17:51, 08 gru 2016

kurcze co za cudowna dieta - 1kg na tydzień, czyżbyś nie jadła ?
ja musiałabym zamknąć lodówkę na kwartał
Bogdzia 17:56, 08 gru 2016

Macham Karola. Buziaki.
yolka 18:00, 08 gru 2016

Karolcia wiesz już żem popularna? choć do żony Rob. L. mi brakuje jak stąd do Australii

Nie wiesz przypadkiem, czy juz został ogłoszony casting na imię dla dziecka Lewandowskich
popcorn 09:16, 09 gru 2016

Agata, 1 kg w 1,5-2 tyg. Mniej jem, więcej się martwię, na kolację szklanka świeżego soku marchew/jabłko/seler naciowy. Albo jabłko. I z burczeniem w brzuchu lulu

Bożenko, odmachuję Ale fajnie że jesteście!!

Jolka, hihi Śmiem mniemać żeś lepsza niż ta babka! nie interesuje mnie to zbytnio, wybacz

weekend za pasem! Szkoda że znowu w domu bez dodatkowego zajęcia... ale kolejny w szpitalu, więc nie ma co narzekać
Muszę sobie wypożyczyć z milion książek i potraktuję ten szpital jak pobyt w sanatorium
Nikita 10:08, 09 gru 2016

popcorn napisał(a)
weekend za pasem! Szkoda że znowu w domu bez dodatkowego zajęcia... ale kolejny w szpitalu, więc nie ma co narzekać
Muszę sobie wypożyczyć z milion książek i potraktuję ten szpital jak pobyt w sanatorium

Nie zapomnij, że w tym sanatorium będziesz miała super towarzystwo...już ja ci tam zapewnię program kulturalno-rozrywkowy.

Macham <3
Nikita 10:12, 09 gru 2016

jankosia napisał(a)
Widzisz Karola jak tu się ze mnie ponabijały? Została mi ćwiartka Mississippi mud pie, ale skoro takie jesteście to się nie podzielę O! To co Ci na fejsie napisałam o traktowaniu czekolady jako sałatki to prawda- jak bum cyk cyk Wypróbuj moją dietkę a zobaczysz jakie rezultaty przyniesie Tylko warunek jest jeden: nie wolno mieć wyrzutów sumienia
Buziaki Karolcia. Jestem z Tobą tylko nie chce w przygnębiające tony uderzać. Domyślam się, że jest niewesoło to może chociaż jak na forum wejdziesz to się pośmiejesz z nami Taki przynajmniej mój niecny plan Dobry?

Monia nie wiem co pisałaś do Caroli na fejsie, ale maksyma stara jak świat brzmi:
"Czekolada to kakaowiec, kakaowiec to drzewo
drzewo to roślina, więc czekolada to sałatka !"

I tego się trzymajmy !

PS. Proszę dopisać mnie do fanclubu czekolady....uwielbiam ją pod każdą postacią !!!
jankosia 10:23, 09 gru 2016

Nikita napisał(a)

Monia nie wiem co pisałaś do Caroli na fejsie, ale maksyma stara jak świat brzmi:
"Czekolada to kakaowiec, kakaowiec to drzewo
drzewo to roślina, więc czekolada to sałatka !"

I tego się trzymajmy !

PS. Proszę dopisać mnie do fanclubu czekolady....uwielbiam ją pod każdą postacią !!!

W końcu jakaś kumata Ja o tym trąbię gdzie mogę, ale nie traktują mnie poważnie W ramach odchudzania teraz wcinam szarlotkę - wiadomo, jabłka i te sprawy- zdrowo