Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Pszczelarnia 10:27, 28 lis 2016

popcorn napisał(a)
(...)

Dzisiejszy obiad, przed (...)

Dobry obiad prosto z ogrodu.

Śnieg będzie i zima będzie w tym roku. Tak myślę. Ileż można znosić takie anomalie pogodowe.
popcorn 10:35, 28 lis 2016

rozark napisał(a)
to ja chętna na 5 szt zielonych podpór pod pomidory i kamień przewiercony, pompę już mam

a tego ciurkadełka to nigdy u ciebie nie widziałam, gdzie go schowałaś?

ok krótko miałam, bo mi się żaby zalęgły i nie chciało mi się tam sprzątać
zapraszam w takim razie Renia
popcorn 10:35, 28 lis 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Dobry obiad prosto z ogrodu.

Śnieg będzie i zima będzie w tym roku. Tak myślę. Ileż można znosić takie anomalie pogodowe.
Niech już będzie ten śnieg, czemu nie Młoda będzie miała radochę. I może jakieś nartki w Murzasichlu między świętami się zrobi, chociaż parę dni

pozdrawiam, Ewo!
jankosia 12:19, 28 lis 2016

Karolcia buziaki przesyłam. Mam cię dość z tymi ciastami- wiesz ile ja przez ciebie piekę ostatnio? Za dużo
Fajnie że interes się kręci A te stojaki pod róże drewniane to już poszły? Te co robiłaś u stolarza? Bo ja to wiesz, tak niezbyt na bieżąco jestem ostatnio
popcorn 14:09, 28 lis 2016

Renia je zaklepała.
Ja piekę i rozdaję, bo usiłuję się odchudzić, parę kilo mi przybyło od lata chyba ze stresu, bo tarczyca wporzo.

Monia, buziaki
Margarete 16:42, 28 lis 2016

Karola a tą ławkę dużą co pod garażem stoi będziesz sprzedawać? Jakby co to ja chętna jestem.
jankosia 16:47, 28 lis 2016

Haha, to jak chcesz schudnąć to może nie piecz w ogóle hę? Bo tylko innym ślinka cieknie i też idą do kuchni Mi też ostatnio waga podskoczyła aż sama w szoku byłam Ciągle mam smaka na coś i mimo, że za pichceniem nie przepadam to bawię się ostatnio w dobrą kokoszkę domową i piekę Oczywiście sama zjadam bo mój małż się odchudza- a ja nie po to piekę żeby się zmarnowało nie?

Myślałam że Renia te druciaki bierze i wtedy mi się przypomniało o tych ładnych drewnianych Spoko, przeżyję
yolka 17:26, 28 lis 2016

jankosia napisał(a)
Haha, to jak chcesz schudnąć to może nie piecz w ogóle hę? Bo tylko innym ślinka cieknie i też idą do kuchni Mi też ostatnio waga podskoczyła aż sama w szoku byłam Ciągle mam smaka na coś i mimo, że za pichceniem nie przepadam to bawię się ostatnio w dobrą kokoszkę domową i piekę Oczywiście sama zjadam bo mój małż się odchudza- a ja nie po to piekę żeby się zmarnowało nie?

Myślałam że Renia te druciaki bierze i wtedy mi się przypomniało o tych ładnych drewnianych Spoko, przeżyję

Mogłabyś wrzucić swoje przepisy - marzę o tym żeby być taka gruba jak TY
Margarete 21:31, 28 lis 2016

yolka napisał(a)

Mogłabyś wrzucić swoje przepisy - marzę o tym żeby być taka gruba jak TY

Yola one obie grube....że ho ho. To odchudzanie to taka ściema, laski obie i tyle a do tego młode i ładne...z resztą ty też odchudzać się nie musisz - ja to już inna para kaloszy ....waga ciężka
yolka 21:35, 28 lis 2016

Margarete napisał(a)

Yola one obie grube....że ho ho. To odchudzanie to taka ściema, laski obie i tyle a do tego młode i ładne...z resztą ty też odchudzać się nie musisz - ja to już inna para kaloszy ....waga ciężka

Wiem, że laski, ale miałam nadzieję, że jak coś napiszę to przejdzie jakimś cudem na mnie - nie przeszło.

Małgoś co tam kilogramy - HUMOR się liczy