Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 19:13, 04 cze 2015

Malgosik napisał(a)

też muszę sobie zamówić główkowate, bo są późniejsze

Małgoś muszę się podszkolić w czosnkach bo dopiero u dziewczyn widzę jak wiele jest pięknych odmian których w ogóle nie znam
pozdrawiam
Kuba 19:16, 04 cze 2015

Kamajla napisał(a)
U mnie modrzew też jak na razie jest ok za to inne pozycje...

Zielone czosnki u mnie też nadal rosną. Czekam i czekam na główkowate, ciekawe kiedy pękną...

Ściskam

czytałam u Ciebie o walce- ech... ogród uczy cierpliwości, na pewno się uda, ale trochę nerwów ta walka kosztuje
ja już na czosnki nie czekam bo nie mamw następnym roku się poprawię
nawigatorka 23:13, 04 cze 2015

Czosnki polecam ściąć i użyć jako dekoracje.ja miałam swoje w ubiegłym roku w łazience i nikt nie chciał uwierzyć że to z mojego ogródka.trzymają się super. Albo do jakiegoś wianka na drzwi.
babka 23:34, 04 cze 2015

Avarek nowy ekstra jest i kwitnąco już na całego Rabaty masz czubate od roślin i wszystko w takim porządeczku utrzymane.
Leżaczek podobuje mi się bardzo Robię przymiarki do takich, wygodny ?
Podczytuję u Ciebie o czosnkach bo też nie wiem co i kiedy z nimi robić. U mnie dopiero zaczęły kwitnąć.
Kacha123 07:17, 05 cze 2015

Tradycyjnie pozdrawiam przy porannym przeglądzie O. i kawce
Kuba 08:52, 05 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Czosnki polecam ściąć i użyć jako dekoracje.ja miałam swoje w ubiegłym roku w łazience i nikt nie chciał uwierzyć że to z mojego ogródka.trzymają się super. Albo do jakiegoś wianka na drzwi.

może tak zrobię, bo teraz ich w ogóle nie widać na tle muru, dzięki za pomysł
Kuba 08:56, 05 cze 2015

babka napisał(a)
Avarek nowy ekstra jest i kwitnąco już na całego Rabaty masz czubate od roślin i wszystko w takim porządeczku utrzymane.
Leżaczek podobuje mi się bardzo Robię przymiarki do takich, wygodny ?
Podczytuję u Ciebie o czosnkach bo też nie wiem co i kiedy z nimi robić. U mnie dopiero zaczęły kwitnąć.

Wiesz Ola leżaczek bardziej do patrzenia niż leżenia, bo po 1. czasu brak, po 2. trelki w pupę gniotą, trzeba by poduszkę, a latać z poduszką to ja nie chcę. ALe mój mąż jak na nim zlegnie to i przysnąć potrafi. Ja jak już na nim siądę, to patrzę dookoła, zaraz chwasta zobaczę i po siedzeniu
Kuba 08:58, 05 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
Tradycyjnie pozdrawiam przy porannym przeglądzie O. i kawce

A ja zaspałam na moją porę relaksu i od razu mnie zerwało na nogi maaaamaaaa! teraz już wszystko na szybko
Borbetka 10:23, 05 cze 2015

U mnie też leżaki i siedziska do patrzenia. Kto ma tam czas leżeć.
babka 10:28, 05 cze 2015

Kuba napisał(a)

Wiesz Ola leżaczek bardziej do patrzenia niż leżenia, bo po 1. czasu brak, po 2. trelki w pupę gniotą, trzeba by poduszkę, a latać z poduszką to ja nie chcę. ALe mój mąż jak na nim zlegnie to i przysnąć potrafi. Ja jak już na nim siądę, to patrzę dookoła, zaraz chwasta zobaczę i po siedzeniu

Też tak mam...niestety i podejrzewam że leżaczek będzie robił za rzeźbę w ogrodzie Ale dobrze go mieć by przysiąść i z odpowiedniej perspektywy zielska wypatrywać