Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

lindsay80 15:58, 31 sie 2015

śliczne zdjęcia, tylko taka lekka nostalgia ogarnia na myśl o jesieni i trochę żal, że lato się już konczy...
Kuba 16:34, 31 sie 2015

Edit napisał(a)
Śliczna u Ciebie jesień....i lato....
Zdjęcie pajęczynki super! Pokazałam synkowi...stwierdził, że zdolny ten pająk, bo ładną serwetkę utkał
U mnie dużo jest pająków w ogrodzie tego roku, za chwilę będą się pchały do chałupy na zimę....brrr...nie lubię ich....

do pająków żywię takie same uczucia, czyli bleee...w domu ich nie toleruję...w ogrodzie staramy się nie wchodzić sobie w drogę
Kuba 16:37, 31 sie 2015

kasia_w napisał(a)
fju fju,ładne zdjęcia Ja o tej porze przewracam się na drugi bok. Nie cierpię wstawać wcześnie a jutro....szkoła

no właśnie szkoła...mi wstawanie nie przeszkadza ale szkoły niestety nie lubię i wcześniej jako uczeń i teraz jako rodzic, ale przecież nie mogę się od razu żle nastawić
Kuba 16:38, 31 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
śliczne zdjęcia, tylko taka lekka nostalgia ogarnia na myśl o jesieni i trochę żal, że lato się już konczy...

nostalgia- też to czuję...
BASIA8 10:08, 01 wrz 2015

Ale piękne widoki Ogródeczek rewelacja Jest tak zmysłowo,tajemniczo miło bardzo miło się ogląda Buziaki przesyłam.
Edit 11:40, 01 wrz 2015

Kuba napisał(a)

no właśnie szkoła...mi wstawanie nie przeszkadza ale szkoły niestety nie lubię i wcześniej jako uczeń i teraz jako rodzic, ale przecież nie mogę się od razu żle nastawić

Mam to samo...
Kuba 12:29, 01 wrz 2015

BASIA8 napisał(a)

Ale piękne widoki Ogródeczek rewelacja Jest tak zmysłowo,tajemniczo miło bardzo miło się ogląda Buziaki przesyłam.

hej Basiu
Nie spodziewałam się takiego odbioru tych zdjęć, naprawdę dla takiej reakcji warto było wstać tak wczesnie
pewnie cieszysz się że juź wrzesień a czwarty już za chwilę
Kuba 12:32, 01 wrz 2015

Edit napisał(a)

Mam to samo...

to Ty już masz dzieci szkolne? Nie spodziewałam się
Ale napewno są teź młodsze, bo widziałam
BASIA8 12:45, 01 wrz 2015

hej Basiu
Nie spodziewałam się takiego odbioru tych zdjęć, naprawdę dla takiej reakcji warto było wstać tak wczesnie
pewnie cieszysz się że juź wrzesień a czwarty już za chwilę

Kochana zdjęcia jak zdjęcia są piękne ale Twój ogródeczek jak Mówi Moja Bratanica - WYMIATA - Jest dla Mnie Kosmiczny Strasznie mi się podoba - już 100 razy pisałam że jest rewelacyjnie, ale na pewno jeszcze będę się powtarzała 4 wrzesień już za pasem - dziś Mąż niespodzianki od rana przygotował dla Mnie Mamy rocznicę ślubu - najpierw dostałam w pracy pięknego e-maila, później poczta kwiatowa zawitała a teraz kurier Ach ta Moja druga połówka....
Kasia73 13:06, 01 wrz 2015

Ogród piękny
Ale czy ja już pisałam że nienawidzę początku roku szkolnego...?!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies