Miałam non stop przez prawie dwa lata. Chodziłam do kosmetyczki z którą się znamy i która naprawdę świetnie to robiła. Paznokcie były wręcz idealne, cieniutkie, dopracowane w każdym calu. Później zaszła w ciążę i odeszła. U siebie mam kilka innych kosmetyczek ale nie jestem przekonana - dużo widziałam W Gorzowie są świetne ale nie chce mi się dojeżdżać...
usmialam sie nieziemsko.
Maz obiedek z bloga upichcony miala? Mial
Bukszpany zakupione?zakupione
Odliczanie trwa?trwa
I Ty nieogarnieta?
Ja tez mama kable ze.sciany wystajace.a co tam.i zaraz ja nieczasowa bede bo malowanie mnie czeka i milion innych robot przy tym.
A proch...hmmm nic mi nie wiadomo.a do wspomnianych koleżanek musze zajrzec
Depresze mowimy NIE.
Dzialanie dodaje energi.
A tak przy okazji wiecie ile sama sie o sobie dowiaduje patrzec na siebie Waszymi oczami? Niezwykle doswiadczenie.zawsze myslalam myslalam ze jestem leniwa na przyklad...
to fakt.trzeba trafic do dobrej osoby.mnie moja do siebie przekonala nie tylko jakoscia i wygladem paznokci ale i dezynfekcja. Moje paznokcie nie wygladaly dobrze.a teraz je uwielbiam
Sterylność narzędzi to podstawa. Moja siostra chodzi teraz do kobiety (niesamowicie też robi paznokcie) do Gorzowa, która ma pilniczki i inne przyrządy przypisane do każdej klientki. Każda ma swoje w osobnych opisanych woreczkach.
No niezły był muszę przyznać, ale gary nadal w zlewie... Buksy w garażu, ale te po które pojechałam po chwili namysłu nadal w bagażniku co by lubego w oczy nie kłuły
Ty leniwa? Auć... Ostatnio nawet mówiłam Bogdzi że ja to taka flegma przez niskie ciśnienie jestem- nie dała się nabrać
Dobra, niech ci będzie. Zero deprechy. Znika jak mogę pokopać a jutro chyba nadarzy się okazja
Pogody do łopaty zatem zycze
to kolor.do ktorego wracam.wiec musi mi sie podobac choc ja monotematyczna jestem. A co nosi na.paznokciach ladniejsza siostra? O kolor pytam oczywiscie
Różnie. Miała już wszystkie pastele, połączenie bieli i szarości, czerwień, granaty, błękity.. Nigdy nie robi żadnych wzorków. Jak coś kombinuje to tylko w taki sposób, że np. paznokcie w ciemnym popielu a dwa w jasnym.