Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:43, 18 kwi 2016

leon60 napisał(a)
wszystko super
Olailo ze tak piszesz choc wiem ze ogrodowe to to nie jest...ale.od czegos trzeba zaczac.m krawezniki zabetonowal.przuwiozl 3 przyczepki ziemi...jutro kolejne krawezniki
Sebek 22:58, 18 kwi 2016

Asia - speszyli for ju

Od dwóch lat wzdycham do tych drzew pod moim osiedlowym O każdej porze roku powalają te swidosliwy
Jutro usunę, co by Ci nie zawadzalo w wątku

Krawezniki - współczuję pracy, zazdroszczę efektu
leon60 23:03, 18 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Olailo ze tak piszesz choc wiem ze ogrodowe to to nie jest...ale.od czegos trzeba zaczac.m krawezniki zabetonowal.przuwiozl 3 przyczepki ziemi...jutro kolejne krawezniki

krawężnik są jak najbardziej ogrodowe
mogę zapytać ile płacisz na szt. ?
nawigatorka 23:07, 18 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Asia - speszyli for ju

Od dwóch lat wzdycham do tych drzew pod moim osiedlowym O każdej porze roku powalają te swidosliwy

Zostaw prosze!
Rozumiem.ze.to ruchome donice tak? Co roku te same drzewa? Jeszcze jakies.fotki poprosze przy okazji boskie sa!
A jakie wysokie same drzewa?

Mojeno otwieraja juz kwiaty chyba podobne stadium rozwoju. Tylko nie ten rozmiar jeszcze

Gdy zaczelam odchwaszczac pod grabami w zywoplocie uznalam ze krawezniki byly nawet przyjemne...
nawigatorka 23:10, 18 kwi 2016

leon60 napisał(a)

krawężnik są jak najbardziej ogrodowe
mogę zapytać ile płacisz na szt. ?
chyba 10 zl jesli sie nie myle.bo kupujemy w okolicy i przywozimy sami po kilkanascie.jeszcze troche mamy w zapasie na obrzezenie placu i jakies 50 jeszcze trzeba dokupic na ten rok.
Tak to jest jak najpierw sadzi sie rosliny a pozniej dopiero kladzie krawezniki.ale moze w tym roku uda sie zrownac jedno z drugim i juz za rok robic jak nalezy.
Sebek 23:15, 18 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

Zostaw prosze!
Rozumiem.ze.to ruchome donice tak? Co roku te same drzewa? Jeszcze jakies.fotki poprosze przy okazji boskie sa!
A jakie wysokie same drzewa?

Mojeno otwieraja juz kwiaty chyba podobne stadium rozwoju. Tylko nie ten rozmiar jeszcze

Gdy zaczelam odchwaszczac pod grabami w zywoplocie uznalam ze krawezniki byly nawet przyjemne...

Asia - takich donic stoi tam co najmniej kilkanaście - nie przesuniesz ich, bo mają jakieś 150 cm- w każdym wymiarze Drzewa rosną w nich cały czas nieprzesadane.
Drzewa mają jakieś 2.5 - 3 metry? Jeszcze Ci cykne parę jak będę przechodzić obok - a będę na pewno
nawigatorka 23:21, 18 kwi 2016

Sebek napisał(a)

Asia - takich donic stoi tam co najmniej kilkanaście - nie przesuniesz ich, bo mają jakieś 150 cm- w każdym wymiarze Drzewa rosną w nich cały czas nieprzesadane.
Drzewa mają jakieś 2.5 - 3 metry? Jeszcze Ci cykne parę jak będę przechodzić obok - a będę na pewno
czyli tam zimuja? Nie mogles mowic przygarbelabym kilka.nikt by nie zauważył.
To Ty doktorat o nich mozesz pisac.i nic nie wspomniałeś
Ps. Wyciagnij sekator jak bedziesz przechodzil i podetnij im te przyrosty przy pniach cel wyższy
Ale mi radoche speawiles
lindsay80 00:57, 19 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Asia - speszyli for ju

hmmm, nie wiedziałam, że one tam rosną, muszę się rozejrzeć jak tam będę.
A swoją drogą patrzę na lokalizację i rosną chyba gdzieś w okolicy baraków, w których 2 lata pracowałam jak ten osiedlowy budowaliśmy... eh fajne to były czasy
inag 01:32, 19 kwi 2016

Nadrabiam zaległości i od razu zastanawiałam się nie, czy coś robiłaś w ogrodzie ale - co robiłaś
Świetny efekt a tych zrębek to nawet sobie nie wyobrażam ile tam rozgarnęłaś...
Juzia 08:12, 19 kwi 2016

Dzień dobry!