Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:57, 18 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Werbena z siewek ogrodwych dogoni tę sianą na parapecie, ja taki siewki wysyłam ludziom namiętnie i dużo.. A nawet pokuszę się, że te siane na parapecie są takie same jak te w gruncie. Jedynie zimowane krzewy werbeny są szybsze. Moje zimowane w szklarni już są cale w pąkach.

Przed po z ostatniej strony widziałam A więcej .. niestety nie.. brak czasu
ja dwie zimowane sadzonki mialam od.Ciebie Aniu i nasiona od Ciebie.i powiem Ci ze.sadzonki z nasion ostatecznie w.kwitnieniu byly o moze tydzien do tylu.
A czy takie samosiewki trzeba jakos przerywac czy same dadza rade w takim gąszczu?
Marta 23:01, 18 maj 2016

Fajne porównania. Rośliny rosną szybko choć może nam się wydawać inaczej. Najlepiej widać na zdjęciach
Mala_Mi 23:03, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Orlik Sebkowy. Staral sie dla mnie upolowac biala siewke byle nie rozowa i jaka jest?

Możemy się wymienić Mi sie bardzo podoba
nawigatorka 23:04, 18 maj 2016

Marta napisał(a)
Fajne porównania. Rośliny rosną szybko choć może nam się wydawać inaczej. Najlepiej widać na zdjęciach
fakt fotki to niezbity dowód
nawigatorka 23:05, 18 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)

Możemy się wymienić Mi sie bardzo podoba

Haha ale to malenstwo.ale jesli chcesz to wiesz ze ja ostrze kly na Twoje orliki od zeszlego roku ale przeciez nie wysylasz Aniu?
Mala_Mi 23:06, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
ja dwie zimowane sadzonki mialam od.Ciebie Aniu i nasiona od Ciebie.i powiem Ci ze.sadzonki z nasion ostatecznie w.kwitnieniu byly o moze tydzien do tylu.
A czy takie samosiewki trzeba jakos przerywac czy same dadza rade w takim gąszczu?

Same dadzą radę ..ale tak jak pisałaś wcześniej (bo do tej pory cofałam), uszczykiwane są mocniejsze, gęstsze. Wiec można zostawiać kępki. Dobrze pomiędzy zrobić przerywkę. ale komu by się chciało.. to jak chwast

Wgłębnik wyszedł super
nawigatorka 23:08, 18 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)

Same dadzą radę ..ale tak jak pisałaś wcześniej (bo do tej pory cofałam), uszczykiwane są mocniejsze, gęstsze. Wiec można zostawiać kępki. Dobrze pomiędzy zrobić przerywkę. ale komu by się chciało.. to jak chwast

Wgłębnik wyszedł super
uszczykiwania nauczylam sie od Ciebie
Wglebnik dziekuje juz jest zaopatrzenie i plan na weekendowe ognicho
Agi2006 11:44, 19 maj 2016

Witaj. Doskonały ogród , podglądam choć się nie ujawniam ....Zawsze jak u Ciebie jestem stwierdzam, że nie ogarnę mojego terenu, mimo, że tak podobne ukształtowanie do Twojego i nawet domek mamy podobny ( fajne przeszklenie pod skosem na poddaszu ) Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę!
nawigatorka 12:25, 19 maj 2016

Agi2006 napisał(a)
Witaj. Doskonały ogród , podglądam choć się nie ujawniam ....Zawsze jak u Ciebie jestem stwierdzam, że nie ogarnę mojego terenu, mimo, że tak podobne ukształtowanie do Twojego i nawet domek mamy podobny ( fajne przeszklenie pod skosem na poddaszu ) Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę!
do dadkonalosci daleko ale dziekuje.
Ogarniesz ogarniesz i choc nie zawsze bedzie kolorowo to wiecej nedzie radosci i satystakcji niz zmartwien.pozdeawiam
nawigatorka 17:55, 19 maj 2016

Turzyce sabinskie dotarly.miały byc jeszcze seslerie jesienne ale pan sie pomylil i przywiózł inne...wzelam trzy dla testow.

A szkoda bo mialy zastapic martwe FC na skarpie

Alebskoro ich nie ma to pobralam sadzonki moich sadlerian i posadzilam na sparpie.

A sabinska wylądowała w podjezdzie gdzie niedawno usunelam ID