Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:26, 12 lip 2016

Juzia napisał(a)
Fajny by był taki czarny
Ale szary pewnie też spoko

pamietam,że jesteś mi,łośniczką czarnego. ale w wiekszej masie byłby chyba meczący
nawigatorka 20:28, 12 lip 2016

anna_t napisał(a)
3 tygodnie temu powiadasz..przepraszam Cię zagladam dosyc czesto i myslałam ze ogarniam ale jednak nie..umkneło mi
to dobra wiadomość bo takie maja w pobliskiej szkółce a zalezalo mi na wielopienności i smacznych owocach
a wgłębnik wyglada zaje....! moc!
a powiedz mi bo moze znowu mi umknęło, co planujecie na zadaszenie altany?
bo pamietam ze ona miała być taka z 3 rzedów słupow, takie odwrócone"u". aktualne?
nie ma za co przepraszać
owoce tak jak w opisach podobne w smaku i wyglądzie do borówki.
za wgłębnik dziękuje
widze,że dobrze pamietasz pergole. bedą U ale troche inaczej niz planowałam pierowtnie z powodów technicznych. dach będzie ażurowy jedynie dekoracyjny. w razie czego powiesimy kiedyś żagiel ale jak na razie będzie taki właśnie. jeszcze chwila i bedzie (mam nadzieję)

PS jak krzesła? kupiłaś
anna_t 20:36, 12 lip 2016

to moje dziewczyny pewnie też będą szalały za ich owocami
krzeseł nie kupiłam, mieszkanie kupiłam.. :/ eMa pomysły.
moze po roczku małej trochę się otrzasne finansowo i spełnię to marzenie
to jestem ciekawa altany bo chciałabym na przyszly rok ściągnąć teścia żeby tym razem altane mi wyspawał tez myślałam o żaglu ale ten teraz co mamy nad tarasem przepuszcza deszcz i trochę mnie to drażni..niewiem czy tam bym pleksi nie dała a pod spód zagiel zeby nie było widać tego paskudztwa
jazzy 20:36, 12 lip 2016

Świetnie wygląda ten czarny grys! Twój ogród bardzo szybko nabiera kolorytu. Widać ile pracy wkładacie i jak dbacie o każdy detal. Naprawdę dobra robota!
Juzia 20:44, 12 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
pamietam,że jesteś mi,łośniczką czarnego. ale w wiekszej masie byłby chyba meczący

Szary też lubię
nawigatorka 20:54, 12 lip 2016

anna_t napisał(a)
to moje dziewczyny pewnie też będą szalały za ich owocami
krzeseł nie kupiłam, mieszkanie kupiłam.. :/ eMa pomysły.
moze po roczku małej trochę się otrzasne finansowo i spełnię to marzenie
to jestem ciekawa altany bo chciałabym na przyszly rok ściągnąć teścia żeby tym razem altane mi wyspawał tez myślałam o żaglu ale ten teraz co mamy nad tarasem przepuszcza deszcz i trochę mnie to drażni..niewiem czy tam bym pleksi nie dała a pod spód zagiel zeby nie było widać tego paskudztwa
one maja delikatny smak.dlatego dziecia odpowiadaja.
Wiesz gdybym miala wybierac tez wilalabym mieszkanie niz krzesla ale z ogrodu nie rezygnujesz?
Kiedys tez myślałam o poliweglanie z zaglem ale nie dość ze my nasz zagiel bardzo lubimy na tarasie,to jeszcze pergola ma byc tylko miejscem wiekszego biesiadowania.przy ulewie nawet pod dachem by sie siedziec nie dalo bo bokami bedzie padac.
Pozatym dla mnie dach odebralby urok konstrukcji.ale to moje zdanie
nawigatorka 20:55, 12 lip 2016

jazzy napisał(a)
Świetnie wygląda ten czarny grys! Twój ogród bardzo szybko nabiera kolorytu. Widać ile pracy wkładacie i jak dbacie o każdy detal. Naprawdę dobra robota!
jutro juz bedxie szarydziekuje za mile slowa bo pracy jeszcze sporo i dobre nastawienie sie przyda
anna_t 21:17, 12 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
one maja delikatny smak.dlatego dziecia odpowiadaja.
Wiesz gdybym miala wybierac tez wilalabym mieszkanie niz krzesla ale z ogrodu nie rezygnujesz?
Kiedys tez myślałam o poliweglanie z zaglem ale nie dość ze my nasz zagiel bardzo lubimy na tarasie,to jeszcze pergola ma byc tylko miejscem wiekszego biesiadowania.przy ulewie nawet pod dachem by sie siedziec nie dalo bo bokami bedzie padac.
Pozatym dla mnie dach odebralby urok konstrukcji.ale to moje zdanie

zgadzam się z Twoim zdaniem ale u mnie teść na wszelkie moje pomysły z założenia stoi okoniem niby z nami nie mieszka ale wiesz brzęczy nad uchem...zobaczymy jak wyjdzie
z ogrodu nie rezygnuję
ale założenie z U zostaje?
nawigatorka 21:20, 12 lip 2016

anna_t napisał(a)

zgadzam się z Twoim zdaniem ale u mnie teść na wszelkie moje pomysły z założenia stoi okoniem niby z nami nie mieszka ale wiesz brzęczy nad uchem...zobaczymy jak wyjdzie
z ogrodu nie rezygnuję
ale założenie z U zostaje?
moj Tesc chyba wie ze ze mnia chyba trudno dyskutowac
U bedzie tylko ze mialo ono miec kiedys postac takich podwojnych bram.a będą pojedyncze.moztaz wstepnie na 23 umowiony.
A u Ciebie to bedzie ta pergola z nazwy watku?
polinka 21:25, 12 lip 2016

50 t!!! Ty jak juz dzialasz to z rozmachem