haha to mnie znasz pomysl bielonych dech takich jakie mamy na naszym biurku tez bylby niezly...koszt ali sam.mam jeszcze chwile na myslenie.rozwazalam tez zwykle osb ale nie pasowalaby do reszty pokoju
Osb chyba dla małego dziecka niekoniecznie trafiony pomysł. Już lepsza ikea (ten gruby blat -ale moja starsza córcia ma biurko i żałuję bo już do wymiany- wolałabym dechy)
ze sie pokaleczy?jakby sie odpowiednio wykonczylo byloby ok.a o to wlasnie z blatem z ikei chodzi by latwo i tanio wymienic.dechy trzeba wyszlifowac,dociac,pomalowac...a zadan duzo.
przypatruję się waszej dyskusji odnośnie odległości rozplenic od hortek, bo sama bede tak sadzić.
Asia jak piszesz, że 120 cm od Annabelek, to znaczy, że od środka krzewu do środka rozplenicy tyle będzie?
Annabelki większe rosną od Limek?
Ja mam limki co 125 -130 cm, a rozplenice mają być pomiędzy nimi w odległości ok 90 - 100 cm.
U Ciebie zawsze tłumy, więc zapytam, mam inwazję takich maleńkich czarnych robaczków, długich na 2-3 mm, cieniutkich jak przecinek, wie ktoś może co to jest?
Cholerstwo gryzie i obsiada wszystko, jakby komary nie wystarczyły.