Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 20:56, 23 sie 2016

nawigatorka napisał(a)

nas zdeterminowani jedno: mało widoczne plamy jeszcze przez wiele lat jedzą chyba stałym elementem naszej dekoracji wnetrz)

To tak jak u nas. Sofy w salonie codziennie nową plamę mają. Na szczęście łatwo gąbką się usuwa. Jak dzieciarnia wyrośnie to kupimy nową. Już nawet oglądaliśmy coś ale to tak żeby być na czasie z cenami.
Rojodziejowa 20:58, 23 sie 2016

25? nieźle ale w sumie powierzchni masz do obsadzenia, że ho ho więc czemu tu się dziwić Ile sklepów musiałaś odwiedzić?
Ja wzięłam tylko 4 czarne bo więcej nie było jeszcze 2 paczki flaming flag. W porównaniu z innym marketem u nas w mieście 2 razy taniej wychodziły
nawigatorka 21:07, 23 sie 2016

Makao_J napisał(a)

To tak jak u nas. Sofy w salonie codziennie nową plamę mają. Na szczęście łatwo gąbką się usuwa. Jak dzieciarnia wyrośnie to kupimy nową. Już nawet oglądaliśmy coś ale to tak żeby być na czasie z cenami.
nasza stara błagała o dokończenie żywota teraz mamy szybki kurs oduczania budzenia sofy zawsze śmialiśmy się że jakby się dało to sporo jedzenia można by z naszej stąd sofy odzyskac
kasja83 21:11, 23 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
co pędzę to jedno ale co to są ostrezyny??

Buhaha. U mnie w domu rodzinnym-może to szersze zjawisko obejmujące całą wieś (? ) na jeżyny tak się mówiło. I ierz mi, że pisząc posta z głowy wypadła mi oficjalna nazwa... wsparłam się zatem slangiem. Potraktuj to jako ciekawostkę; -)
nawigatorka 21:11, 23 sie 2016

Rojodziejowa napisał(a)
25? nieźle ale w sumie powierzchni masz do obsadzenia, że ho ho więc czemu tu się dziwić Ile sklepów musiałaś odwiedzić?
Ja wzięłam tylko 4 czarne bo więcej nie było jeszcze 2 paczki flaming flag. W porównaniu z innym marketem u nas w mieście 2 razy taniej wychodziły
obsadzam tylko istniejące rabaty więc i tak dużo nie mam.tegoroczna listę musiałam pomniejszyć o połowę by nie zbankrutować.jeszcze jakieś 15 paczek czarnych,trochę czosnkowym i krokusów i koniec na ten rok.reszta planów cebulowych musi poczekać.
Ja byłam chyba w 5 Biedronka i dwoje przyjaciół mnie jeszcze wsparlo zakupami w mieście. A do najbliższej Janiny mam 10km
Flaming też mam ale w donicy z zeszłego roku.na początku maja dziwny kolor ale później jak na opakowaniu
nawigatorka 21:12, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Buhaha. U mnie w domu rodzinnym-może to szersze zjawisko obejmujące całą wieś (? ) na jeżyny tak się mówiło. I ierz mi, że pisząc posta z głowy wypadła mi oficjalna nazwa... wsparłam się zatem slangiem. Potraktuj to jako ciekawostkę; -)
to nie slang.już sprawdziła że to słownikowa wersja też jest.dzięki za odkształcenie
Makao_J 21:20, 23 sie 2016

To ja też nie widziałam że na jeżyny mówi się też ostrężyny.
leon60 21:21, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

u mnie też się tak mówiło
nawigatorka 21:30, 23 sie 2016

Makao_J napisał(a)
To ja też nie widziałam że na jeżyny mówi się też ostrężyny.
uff od razu mi razniej
nawigatorka 21:31, 23 sie 2016

leon60 napisał(a)

u mnie też się tak mówiło
to już nam się regiony klaruja