Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:59, 08 sie 2015

Ensata napisał(a)
Mnie nie musisz tego mowić, zawodowo jestesmy poniekąd zwiazani z jachtami Plus mamy swoj sprzet, zal, by nie pływały. Zreszta doskonale sobie radza, jedynie 6 letnia Ewa troche sie wystraszyła jak wiało. Ale mysle, ze to moga byc reperkusje baiłego szkwału na Mazurach, gdzie zgineło tyle osób. M był z nimi wtedy na wodzie, malutka była

Sprzętu pozazdrościć nic dziwnego że takich warunków dziecko moze się wystraszyć.niejeden dorosły przy nawet delikatnym wietrze zdziwilby się ze żeglarstwo nie jest tak spokojnym sportem jak golf
Mala_Mi 11:00, 08 sie 2015

Aby nauczyć się węzłów można jeszcze zapisać na kurs wspinaczkowy lub grotołazów
To dla tych co nie lubią wody
Sebek 13:13, 08 sie 2015

Plan z lipami świetny Będę kibicowac udanemu cięciu
nawigatorka 13:44, 08 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Aby nauczyć się węzłów można jeszcze zapisać na kurs wspinaczkowy lub grotołazów
To dla tych co nie lubią wody

Aniu Ty już mnie nie zaskoczysz.po Twoim filmiku na desce wiem ze stać Cię na wszystko a powspinac tez bym się chciała.
nawigatorka 13:45, 08 sie 2015

Sebek napisał(a)
Plan z lipami świetny Będę kibicowac udanemu cięciu

O Sebek dziękuję.słowo wsparcia się przyda bo dzis właśnie wycielam zbędne gałęzie ze starszej lipy wiec odwrotu raczej nie ma
nawigatorka 13:59, 08 sie 2015

Dla Edyty fotki ML z zawilcami- nasadzenia wiosenne wiec jeszcze młode. I bałagan wokół bo to miejsce gdzie moze na jesień zacznie powstawac płac pod pergole na chwasty nie patrzeć - gorąco.

nawigatorka 22:47, 08 sie 2015

W pogodzie słyszę ze w Wielkopolsce pada a tu trochę blyskawic,chwila wiatru i po wszystkim. Przydałoby się bo nawet tulipanowiec juz zółknie...

Mieliśmy dziś giac blachę na opierzenie dachu ale główny pomocnik (sąsiad z gietarka) z racji wieku i zdrowia uznała ze za gorąco... wiec laba była

Farba na elewacje tez czeka w garażu na chlodniejsza aurę.a tak chialabym juz skończyć działać w tej części ogrodu... by przejść do następnej rzecz jasna
inag 00:07, 09 sie 2015

Ja też liczyłam na opady i nici z tego. Zerwał się tylko potężny wiatr. Myślałam, że za chwilę drzewa zaczną się łamać. Trraz już cisza i spokój a deszczu dalej nie ma
Sąsiadowi się nie dziwię, że wymiękł
nawigatorka 21:45, 09 sie 2015

inag napisał(a)
Ja też liczyłam na opady i nici z tego. Zerwał się tylko potężny wiatr. Myślałam, że za chwilę drzewa zaczną się łamać. Trraz już cisza i spokój a deszczu dalej nie ma
Sąsiadowi się nie dziwię, że wymiękł

Poprawka-padało wczoraj oczywiście to kropla w morzubpotrzeb ale jeden dzień wolnego odnpodlewania za to inna praca do wykonania się znalazła...jak zawsze
malkul 19:03, 10 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

to będzie pewnie moja ukochana rabata

ps. czy lawenda w donicy bardzo ci się osypuje?