Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 18:31, 11 sie 2015

amelia_b napisał(a)

No muszę ci powiedzieć,szacunekświetne oj przydały by mi się takie

Bardzo dziękuję to miłe niezwykle nie myślałam że tylu amatorów betonu się znajdzie jakbyś chciała.zrobić to pomogę to nie takie trudne
nawigatorka 18:33, 11 sie 2015

ivo napisał(a)
Nawigatorko kiedy do Ciebie nie zajrzę to co rusz jakieś piekności pokazujesz. Kiedy ty wynajdujesz na to czas.

ja robie to wtedy gdy inni nie robią nic czyli odpoczywają albo w trakcie innych codziennych prac. To dla mnie najlepszy relaks.no chyba ze mi coś nie wyjdzie to się denerwuje... I robie jeszcze raz
nawigatorka 18:34, 11 sie 2015

amelia_b napisał(a)
moja teściowa na moją tak mówi jak się stawia i złości jednocześnie plus coś chce co region to dialekt

Ok.bo jak wpisałam w necie bo chcialm się doksztalcic to mi się koturny pokazały
amelia_b 18:51, 11 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Bardzo dziękuję to miłe niezwykle nie myślałam że tylu amatorów betonu się znajdzie jakbyś chciała.zrobić to pomogę to nie takie trudne

Z tego co zauważyłem to rury PCV używasz?albo te co słupy się zalewa
amelia_b 18:54, 11 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ok.bo jak wpisałam w necie bo chcialm się doksztalcic to mi się koturny pokazały
hi hi
nawigatorka 20:09, 11 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Z tego co zauważyłem to rury PCV używasz?albo te co słupy się zalewa

Tez można rury tylko trudno byłoby to rozciac. Do takich małych wystarczy... Puszka po dziecięcej herbatce np albo mleku modyfikowanym,jakiś słoik o prostym kształcie (w szkle będzie bardziej glodkie), tuba po alkoholu (czasem tak jest np jakiś sprzedawany). Najlepsze formy można znaleźć w koszy na śmieci i to jest w tym najlepsze
nawigatorka 20:10, 11 sie 2015

Albo po kawie typu inka
amelia_b 20:55, 11 sie 2015

To super będę sobie odkładać takie pojemniczki ale ja już oczami wyobraźni widzę taka wielką o np z metr wysoka ale taką to nie realne samemu zrobić,pewnie trzeba by zbroić
nawigatorka 21:25, 11 sie 2015

amelia_b napisał(a)
To super będę sobie odkładać takie pojemniczki ale ja już oczami wyobraźni widzę taka wielką o np z metr wysoka ale taką to nie realne samemu zrobić,pewnie trzeba by zbroić

Planowałam kiedyś takie duże zrobić właśnie z tuby takiej budowlanej. A zbrojenie to tez nie problem myślę że zatopienie jakiejsc stalowej siatki by wystarczyło.moje duże miały mieć u góry otwór na szklany klosz (np w postaci prostego wazonu) i w to duże świece-musze pomyśleć
nawigatorka 21:26, 11 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Rozumiem ze tort na roczek gotowy skoro Ty o betonie myslisz