Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Konieczki 17:22, 12 sie 2015

Sto lat dla córci, spóźniłam się na foto, następnym razem już nie przegapię
Aśka Ty wredna takie cuda tworzyć zazdraszczam cholernie. U mnie to słomiany zapał... Ale taką doniczkę to zrobię
nawigatorka 17:59, 12 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Sto lat dla córci, spóźniłam się na foto, następnym razem już nie przegapię
Aśka Ty wredna takie cuda tworzyć zazdraszczam cholernie. U mnie to słomiany zapał... Ale taką doniczkę to zrobię

Za życzenia dziękujemy,nawet spóźnione chętnie przyjmiemy
Zaraz wredna.powinnaś się cieszyć ze Cie zmotywiwalam bi z tych murkow to.Ty dużo zbędnego betonu będziesz miała pamiętaj tylko by dobrze obciążyć wewnętrzny pojemnik,bo beton będzie chciał go wypchnac.
Konieczki 11:35, 13 sie 2015

I lowju
malkul 11:39, 13 sie 2015

zmiotłaś mnie z powierzchni ziemi tym betonem!
wiesz jakbys kiedys na kawę jechała to poproszę betonową surprise
nawigatorka 13:37, 13 sie 2015

malkul napisał(a)
zmiotłaś mnie z powierzchni ziemi tym betonem!
wiesz jakbys kiedys na kawę jechała to poproszę betonową surprise

Ok będę pamiętać a uważaj bo Twój ogród jest jednym z kilku miejsc w których baaaardzo chciałabym wypić kawę.i to w jakim towarzystwie....
nawigatorka 13:37, 13 sie 2015

Konieczki napisał(a)
I lowju

Bo M będzie zazdrosny
inag 00:55, 14 sie 2015

Uprzejmie donoszę, że dziś stałam się posiadaczką 12 sztuk carex ice dance. Sadzonki są super. Jestem bardzo zadowolona Jakbyś mogła mi tylko podpowiedzieć, czy one są aż tak mocno ekspansywne, że potrzebują jakiś zapór w glebie żeby się nie rozłazić??? Będę je sadzić przed rh w rzędzie. Do przodu mogą się rozrastać na jakieś 40cm swobodnie ale do tyłu w stronę rh - nie. Jak Ty byś zrobiła? Poradzisz coś???
Madzenka 08:17, 14 sie 2015

Świetne te betonowe doniczki!
Ja sie ponownie zakochałam w betonie. Widzialamwczoraj przemalowany na grafit. Wygladał jak akasamitna. Bedzie chyba cos takiego w przyszlym roku u mnie na scianie
Malgosik 08:28, 14 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Świetne te betonowe doniczki!
Ja sie ponownie zakochałam w betonie. Widzialamwczoraj przemalowany na grafit. Wygladał jak akasamitna. Bedzie chyba cos takiego w przyszlym roku u mnie na scianie

mam fotki świetnych pomalowanych na różowo betonów w Pradze
też mi się bardzo podoba

donice też mi się podobają
nawigatorka 08:37, 14 sie 2015

inag napisał(a)
Uprzejmie donoszę, że dziś stałam się posiadaczką 12 sztuk carex ice dance. Sadzonki są super. Jestem bardzo zadowolona Jakbyś mogła mi tylko podpowiedzieć, czy one są aż tak mocno ekspansywne, że potrzebują jakiś zapór w glebie żeby się nie rozłazić??? Będę je sadzić przed rh w rzędzie. Do przodu mogą się rozrastać na jakieś 40cm swobodnie ale do tyłu w stronę rh - nie. Jak Ty byś zrobiła? Poradzisz coś???

O to super a kupiłaś u siebie czy tam gdzie pisałam? One nie są bardzo ekspancywne (to byłaby krzywdzaca opinia) raczej powiedziałabym ze ładnie się rozrastaja a przyrosty wypuszczają czasem i 50 cm od matki.normalnie bym Ci nie radziła stosowania bordow bo po prostu przyrosty można odkopac jak idą tam gdzie się nie chce i juz po robocie. Ale wiem też ze Rh nie lubią grzebania w korzeniach bo mają je płytko i delikatne wiec może lepiej jakiś plastik w ziemi choć daj?