Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:43, 12 sie 2015

leon60 napisał(a)
kocham beton

Ja też
nawigatorka 11:44, 12 sie 2015

beta napisał(a)

...spokojnie...u mnie od zapalenia się do realizacji długa droga...brakuje mi u siebie miejsca na takie rzeczy....niby dom...szopka ... ale miejsca brak

buziaki

a Ty Kochana rób i pokazuj

Nie masz miejsca? Tak może twierdzić ktoś kto mieszka w bloku. Wystarczy kawałek trawki
nawigatorka 11:47, 12 sie 2015

inag napisał(a)
Ja też bardzo go lubię. Moja siostra ma w projekcie kuchni elementy betonowe. Na wizualizacji wygląda to niesamowicie...

Beton w kuchni i łazience to już grubsza sprawa-niezbędna dobra impregnacja.ja planyje jedna ścianę w betonowych płytach.nawet sama myślałam jak takie zrobić bo gotowe tanie nie są niestety.a na jej tke będzie wisiała wieeeelka industrialna poprzemyslowa lampa po renowacji,która przedwczoraj zakupiłam może dziś przyjdzie
nawigatorka 11:51, 12 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Chore liście opadną na pewno. Razem nigdy nie pryska się tylko z odstępem. Choć niektórzy łączą p. grzybowe z p. owadowymi. Jestem pewna, że to sprawka owadów ale uważam (na podstawie doświadczeń moich "sadowniczych"), że lepiej jeszcze poczekać na wrzesień i stanąć z nimi do walki. Teraz szkoda czasu i pieniędzy.

To co myślisz, że grzyb, to jest wtórna plamistość - spadź po owadach.

Bardzo dziękuję za pomoc i rady.zamiescilam pytanie tez na wątku o grabach i diagnozowany jest tam pordzewiacz grabowy będę walczyć choc wiem ze najskuteczniej wiosna. Ale zacznę juz we wrześniu by choć troszkę to ograniczyć. A grzybowo spryskam dla profilaktyki.sto da byłoby 400 sadzonek.

A co do lipy to na wysokości 150 cm ma jakieś 3-4cm srednicy
amelia_b 11:57, 12 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Beton w kuchni i łazience to już grubsza sprawa-niezbędna dobra impregnacja.ja planyje jedna ścianę w betonowych płytach.nawet sama myślałam jak takie zrobić bo gotowe tanie nie są niestety.a na jej tke będzie wisiała wieeeelka industrialna poprzemyslowa lampa po renowacji,która przedwczoraj zakupiłam może dziś przyjdzie

Kurcze a ja mam szaro, grafitową kuchnie i chce ścianę coś na wzór odłażącej miedzi, plus trochę rdzyLoft, beton plus trochę klasyki dla mnie miodzio
inag 13:39, 12 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ona ma rewelacyjną projektantkę wnętrz. Babka naprawde jest kumata
Nie wiem czy oglądasz program "Dorota was urządzi"? Jak masz czas i ochotę to odszukaj sobie w internecie. W jednym z odcinków właśnie sama robiła takie betonowe odlewy (wieeeeeelkie) na ścianę w sypialni. Wyszło genialnie.
Jak lampa przyjdzie to koniecznie pokaż!
nawigatorka 17:10, 12 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Kurcze a ja mam szaro, grafitową kuchnie i chce ścianę coś na wzór odłażącej miedzi, plus trochę rdzyLoft, beton plus trochę klasyki dla mnie miodzio

Tego to jeszcze nie widziałam.to i pewnie korten w ogrodzie
nawigatorka 17:16, 12 sie 2015

inag napisał(a)

Ona ma rewelacyjną projektantkę wnętrz. Babka naprawde jest kumata
Nie wiem czy oglądasz program "Dorota was urządzi"? Jak masz czas i ochotę to odszukaj sobie w internecie. W jednym z odcinków właśnie sama robiła takie betonowe odlewy (wieeeeeelkie) na ścianę w sypialni. Wyszło genialnie.
Jak lampa przyjdzie to koniecznie pokaż!

Musze zatem sprawdzić koniecznie.lampa.dziś nie doszła
nawigatorka 17:17, 12 sie 2015

Melduje 15 minutowy deszcz z silnym wiatrem (lipy i stelaże przetrwały uffff) i centymetrowym gradem!

Edit; Melduje tez wykonanie ogrodowiskowego sosu słodko-kwasnego ufff....
Konieczki 17:21, 12 sie 2015

Sto lat dla córci, spóźniłam się na foto, następnym razem już nie przegapię
Aśka Ty wredna takie cuda tworzyć zazdraszczam cholernie. U mnie to słomiany zapał... Ale taką doniczkę to zrobię