Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

leon60 08:41, 06 cze 2018

Takie nożyce są niezastąpione
KasiaBawaria 08:55, 06 cze 2018

My mamy podobne, ale czekam az sie zepsuja i bede polowac na akumulatorowe. Jak zywoplot wysoki, to ciezko mi z kablem biegac po drabinie.
Dobrze, ze sie nic tobie nie stalo tez juz raz przecielam kabel w szale ciecia zywoplotow
09:24, 06 cze 2018
tymi nożycami obciełas graby?

z drabiny?

temat nozyc teraz na forum jest mocno na czasie ...jak kupowalismy graby kazdy pisał ...bede ciąć ))))......2-3 razy do roku ....nie ma problemu...spoko ...luzk))) ...jak graby porosły na 5m ...okazuje sie ze ciecie nie takie proste ...bo drabina potrzebna a zwykłe reczne nozyce daja popalić

też szukam ...własciwie mój M szuka (wolno mu idzie ) takich nożyc którymi graby bedzie ciął bez problemu i bez drabiny ....i żywopłot cisowy i tujowy
Makao_J 09:37, 06 cze 2018

nawigatorka napisał(a)
te mam https://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/maszyny-ogrodnicze/nozyce-do-zywoplotu/nozyce-do-zywoplotu-elektryczne/nozyce-do-zywoplotu-macallister-520-w.html?&gclid=CjwKCAjw6djYBRB8EiwAoAF6ofGgQt8s6FCAtmqsUjTJWQc3EpwjExMRtY9QI3z-yV0YxCt5y7q-dBoC1d4QAvD_BwE

Aha, to takie mam. Poszukuję takich do strzyżenia obrzeży trawnika i kul jednocześnie i myślę o tych ze wspomaganiem bo wycinanie trawnika przy ścieżce z płyt betonowych jest mozolne zwłaszcza jak nożyce są stare i stępione.
nawigatorka 09:57, 06 cze 2018

kasja83 napisał(a)

Heheheh...czyli uprawiasz teraz Teksańską Masakrę Nożycami elektrycznymi
az się bałam ze wytnę za dużo
nawigatorka 09:57, 06 cze 2018

leon60 napisał(a)
Takie nożyce są niezastąpione
dotad zastępowałam je ja ale po co
nawigatorka 09:58, 06 cze 2018

KasiaBawaria napisał(a)
My mamy podobne, ale czekam az sie zepsuja i bede polowac na akumulatorowe. Jak zywoplot wysoki, to ciezko mi z kablem biegac po drabinie.
Dobrze, ze sie nic tobie nie stalo tez juz raz przecielam kabel w szale ciecia zywoplotow
normalnie eM pomagał mi z kablem ale chwile byłam sama i widać kolejny raz jest On niezastąpiony
nawigatorka 10:00, 06 cze 2018

eee_taam napisał(a)
tymi nożycami obciełas graby?

z drabiny?

temat nozyc teraz na forum jest mocno na czasie ...jak kupowalismy graby kazdy pisał ...bede ciąć ))))......2-3 razy do roku ....nie ma problemu...spoko ...luzk))) ...jak graby porosły na 5m ...okazuje sie ze ciecie nie takie proste ...bo drabina potrzebna a zwykłe reczne nozyce daja popalić

też szukam ...własciwie mój M szuka (wolno mu idzie ) takich nożyc którymi graby bedzie ciął bez problemu i bez drabiny ....i żywopłot cisowy i tujowy
tak bez drabiny. Tylko czubki fastigiat czekają na takie z wysięgnikiem. Może w weekend się ida dokończyć
nawigatorka 10:01, 06 cze 2018

Makao_J napisał(a)

Aha, to takie mam. Poszukuję takich do strzyżenia obrzeży trawnika i kul jednocześnie i myślę o tych ze wspomaganiem bo wycinanie trawnika przy ścieżce z płyt betonowych jest mozolne zwłaszcza jak nożyce są stare i stępione.
jak ślą mnie do kul najlepsze szpalerów jednak. Choc tymi tez taki większy żywopłot bukszpanowy cielam
amelia_b 11:12, 06 cze 2018

dobrze że przyszłam to się dowiedziałam że ciąć trzeba co do nożyc to ja podobnymi cały murek wiosną za jednym zamachem zciełam od róż, rozplenic, lawendy i ed ma murku. tylko następnym razem msze pamiętać żeby folie na kamyki położyć żeby tego syfu nie wybierać