Iwona - rymowanki u Anki, a Anki nie ma.... bo pracuje, a to się nie rymuje
Madżen, Agnieszka - wszytko jest możliwe, mogą zjeść nornice (bo lubią też i iryski), mogą je męczyć choroby grzybowe.. to są cebule i mogą chorować. Zwłaszcza jak mają za mokro. Zauważyłam, że po mało mroźnych zimach cebulowe wypadają .. po prostu gniją w mokrej ziemi. U mnie w tym roku też szału nie ma. Chyba część po prostu zgniła..
Robert - zapraszam ... nie próbuję nawet nadrabiać.. bo bym nie szła wogle spać.
Madziu - Ty sie kuruj... a nie chora do pracy.. ale "I kto to mówi", wiem i rozumiem jak to jest .. czasami po prostu nie tak łatwo. Mój ogród też leży odłogiem.. i jeszcze poleży, bo z nowym tygodniem kolejne robota terminowa..
Agnieszka - na Forum same talenty .. poetyckie też.. uwielbiam te rymowanki naszych najlepszych poetów

Bo zawsze są wesoło
Renia - taka zmyłka na nowy sezon..

Zamówiłam.. złamałam się.. i nie tylko na nią.. chyba Bozia mi rozum odebrała.
Ewa - Wadera może robić w stadzie co chce

Takie jej prawo.. wiec jak się na siłach nie czuje to nie rymuje... i nikt wilczycy nie podskoczy

Ale miło, że ślad łapy zostawiony, teren oznaczony
Agata - jestem cały czas.. i nawet do siebie na wątek zaglądam, tylko nie piszę, bo jak zacznę to godzina zleci.. i tylko na mój wątek.. Mam nadzieję, że z Kubusiem już lepiej.
Magda - fajne rymowanki to u Hanusi i Zbysia.. uwielbiam je czytać
Karola - wzięłam przykład z Ciebie
Bogdzia - a ja nie jestem na bieżąco i nie będę. Właśnie lecę po Muminka.. A. chora to go trochę popilnuję. Szkoda, że pogoda brzydka, bo można by pokręcić się po ogrodzie jutro.. a tak będziemy siedzieć w domciu..
By przełamać monotonię.. jakiś stary obrazek sprzed 3 dni.. czyli ciemiernik w pąkach..