Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

sylwia_slomc... 10:57, 08 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Koniec komputra na tempo Jest półmetek.. ufff.. dam radę..

Dla wiernych kibiców mojego wątku nie mam fotek ogrodu, nie mam fotek ozdóbek.. nie mam niczego... mam tylko Muminka jak Babci robi obiad i pyszną kawusie

Na pierwszym Mikołaju zachował się poprawnie, powiedział stanowcze NIE i nie poszedł na kolana obcego faceta za jakiś głupi prezent

Mam w nosie, że mi jakiś Gender zarzucą

Mój starszy bawił się lalkami po mnie......i nikt nic nie zarzucał bo Gender nie było
AsiaK_Z 11:37, 08 gru 2015

Jaki kochany Muminek, dba o Babunię i kawką częstuje, żeby z obrotów nie spadła
Aniu, praca nie zając, niestety, nie ucieknie Znam ten ból, choć dziś trochę luźniej, ale to tylko "cisza przed burzą"
Macham Aniu
Sylvana 11:39, 08 gru 2015

Taka wprawka na później....babcia nie lubi gotować...to wnuczek będzie pichcił....i babcię podtuczy

Full wypas....zabawy będzie do przyszłego Mikołaja
Rench 13:10, 08 gru 2015

Nie będę cytowała,bo już kilkakrotnie cytowano,ale powiem tak jak ty ,prosto z mostu-pierdu,pierdu
Jak bym nie widziała ciebie na nartach,twoich wianków itd. może bym i uwierzyła w te dywagacje hahaha

Ps. Nastawiłam nalewki,też pierwszy raz w życiu z myślą o tych nartach które mi obiecałaś
Milka 14:23, 08 gru 2015

Dobrze, że Muminek dba, aby babcia z głodu nie padła
trzymam kciuki non stop
dajana 14:50, 08 gru 2015

Aniu wiem co ci w duszy gra Przy nadmiarze zaś obowiązków których nikt inny i tak za ciebie nie zrobi, człowiek staje się obojętny na to co za oknem Daty i dni tygodnia mu się pierniczą i marzy tylko o spokojnym długim śnie o tym aby cos się zmieniło. Zadaje sobie często pytania, ile jeszcze tak wytrzymam ? jedni malują bombki ,a inni ich nawet nie dostrzegają .Lubię twoją szczerość . Ja tez nie lubię świąt i nie chce aby nadeszły bo znowu musze się przymusić do gotowania którego już dawno przestałam lubić. Człowiek zmienia się pod wpływem przeżyć, nadmiaru pracy i obowiązków ,przynajmniej ja to dostrzegam u siebie .Nie przyszłam do ciebie aby kwiczeć ,tak wpadłam bo znalazłam wolna chwile i lubię do ciebie wpadać . Spij smacznie i jak najdłużej
adom1206 14:56, 08 gru 2015

No przesłodki ten twój muminek.
adom1206 15:03, 08 gru 2015

dajana napisał(a)
Aniu wiem co ci w duszy gra Przy nadmiarze zaś obowiązków których nikt inny i tak za ciebie nie zrobi, człowiek staje się obojętny na to co za oknem Daty i dni tygodnia mu się pierniczą i marzy tylko o spokojnym długim śnie o tym aby cos się zmieniło. Zadaje sobie często pytania, ile jeszcze tak wytrzymam ? jedni malują bombki ,a inni ich nawet nie dostrzegają .Lubię twoją szczerość . Ja tez nie lubię świąt i nie chce aby nadeszły bo znowu musze się przymusić do gotowania którego już dawno przestałam lubić. Człowiek zmienia się pod wpływem przeżyć, nadmiaru pracy i obowiązków ,przynajmniej ja to dostrzegam u siebie .Nie przyszłam do ciebie aby kwiczeć ,tak wpadłam bo znalazłam wolna chwile i lubię do ciebie wpadać . Spij smacznie i jak najdłużej

Strasznie się ucieszyłam tym co napisałaś.Ja też tak mam.Do samej Wigilii noce w pracy a w domu dzieci do szkoły, ze szkoły, lekcje, obiadki, dorywcza robota, pranie, sprzątanie i inne cuda.Brak czasu na szykowanie świąt, zrobienie ciasta czy normalny sen.A w Wigilię padnę jak pies pluto.Dobrze że mam matkę i teściową bo tak to nie wiem.
ewa004 16:16, 08 gru 2015

I ja bym powiedziała na to co powyżej napisane Amen
Nie lubie świąt ,juz dawno straciły dla mnie magię którĄ pamiĘtam jak byłam dzieckiem .
Wkurza mnie to że muszę gościc całą rodzinę ,bo tak to już jest w zwyczaju
Bo ja Ewa, a imieniny w wigilie, a że w wigilie nie wypada ,więc przeniesione na pierwszy dzień świąt ....a Ewa pada na pysk i ze zmęczenia zasypia przy stole, ale to nikogo raczej nie obchodzi .
Kasya 16:18, 08 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Dla wiernych kibiców mojego wątku nie mam fotek ogrodu, nie mam fotek ozdóbek.. nie mam niczego... mam tylko Muminka jak Babci robi obiad i pyszną kawusie

do master chefa sie szykuje ?