Ja piernicze , ale wyposażenie ma ten Muminek , lepsze niz ja.Cudny widok i zaprocentuje po latach, babci sie odpłaci na starosc. A na razie fajnie popatrzec jak sie dziecko rozwija.
Ile ja zup zajadłam z takich malutkich plastykowych miseczek, a ile kotlecików zjadłam! O kawie i herbacie nie wspomnę, czajniczki się grzały do czerwoności.
Najmilszy czzs z dzieciaczkami!
Uwielbiam gdy jesteś zapracowana, bo humor ci sie wyostrza
Ty nie musisz nic dekorować ani siebie ani Twego wnetrza, Twój urok to własnie takie soute
buziaki lece zasuwać coby przed świętami przesiąść sie z Pendolino na TLK
Ania nie tylko Muminka, tylko aż Muminka . Ogrody oglądać możemy w każdym wątku, a Muminka tylko u Ciebie . Jakie gender, przecież najlepsi kucharze to faceci . Niech się boją wszystkie Sowy, Amaro i inne "miszcze", konkurencja rośnie . Buziaki
Dereń kwiecisty CHEROKEE BRAVE Cornus florida - nie mam żadnego derenia, a takie u nas były wiosną do kupienia... wygląda super.. może ktoś ma??? Może ktoś coś wie jak z nim w realu???? Jest dość mały, rośnie wolno.. gdzieś by wpasował
Zapchałam pamięć w telefonie i wyrzucam zdjęcia i znalazłam foto tego derenia.. stąd taka myśl.
U moich sasiadow siedzi sobie deren ..zauwazylam go wiosna dzieki bardzo ciekawym kwiatom , ichniejszy jest nieduzym krzewem -liscie zielone z biala obwodka , kwiat bialy ...bardzo dekoracyjny az do jesieni -wtedy zdobia owoce . Teraz jest juz golutki ..dodam tylko , ze mamy tu cale poklady gliny , ten deren rosnie od strony polnocnej -dostaje raczej niewiele slonca ...sama sie nad nim zastanawiam
Pomoglam ?