Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

lojalna_ 19:45, 17 wrz 2015

Moja wyobraznia za licha na takie ilosci i rozmach juz nie moge doczekac jak to pokazesz ! Ty masz jescze kobieto sily pisac? Pazury miałas robic co by Cie chlop nie wymienił na czas wizyty gosci ))
Ensata 20:31, 17 wrz 2015

Pazury zrobione, makaron z truflami wydany został wczoraj. Dzisiaj jedynie ciachałam bukszpany nowym urzadzeniem, na sadzenie nie mialam siły

Kasya, sesleria jesienna to jest
O trawie pisałam, turzyca cienista
Jola rozmachu nie ma, mam 70 sztuk, moge sobie z nich wianek zrobic bo na oczkowa za mało, a facet "rznie głupa", ze wyslał 90. Skasował mnie za to za 120 sztuk, pewnie ich juz nie zobaczę. W kaz∂ym razie jestem na etapie, że pójdę do sądu, dla zasady. Mam maile, potwierdzenia, świadków. Wybiorę koleżankę, która za zastępstwo procesowe wezmie najwyższą stawkę. Zle trafił, potrafie być wredna i konsekwentna. Opiszę sprawę na wszystkich portalach społecznościowych wielkimi literami wymieniając nazwę firmy. Tyle mojego..
lojalna_ 20:57, 17 wrz 2015

Jestem na biezaco z chłopem i iloscia traw tez .... Ale 70 to dla mnie juz obłed u mnie najwiecej to siedem ! A lawend kupowałam 40 wiec sama rozumiesz jak reaguje na Twoje ilosci ! Jestes jak paczka zagranicy u mnie tego nigdy nie bedzie
Ensata 21:11, 17 wrz 2015

Jola, no co Ty, a wyglada jakbys miała duzo tych samych gatunków. Jaki Ty masz ogród? w m2?
amelia_b 21:24, 17 wrz 2015

Zaczęłam czytać i włosy mi dęba stanęły, nie zazdroszczę Ci przygody z zakupami, nowe nasadzenia super, pozdrawiam
Sebek 21:37, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Pazury zrobione, makaron z truflami wydany został wczoraj. Dzisiaj jedynie ciachałam bukszpany nowym urzadzeniem, na sadzenie nie mialam siły

Kasya, sesleria jesienna to jest
O trawie pisałam, turzyca cienista
Jola rozmachu nie ma, mam 70 sztuk, moge sobie z nich wianek zrobic bo na oczkowa za mało, a facet "rznie głupa", ze wyslał 90. Skasował mnie za to za 120 sztuk, pewnie ich juz nie zobaczę. W kaz∂ym razie jestem na etapie, że pójdę do sądu, dla zasady. Mam maile, potwierdzenia, świadków. Wybiorę koleżankę, która za zastępstwo procesowe wezmie najwyższą stawkę. Zle trafił, potrafie być wredna i konsekwentna. Opiszę sprawę na wszystkich portalach społecznościowych wielkimi literami wymieniając nazwę firmy. Tyle mojego..

Życzę Ci wyniku 1:0
Efffa 22:12, 17 wrz 2015

Nie zazdrosze przygód zakupowych, jak można tak olewac ludzi,? w dodatku takiego konkretnego klienta jak .
chelll 22:23, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Magda po prawej sesleria sprzedawana jako p9 od Finki po lewej sadzonka 3 litrowa według pana Mariusza tylko w mniejszej doniczce

POtwierdzam. Kupowałam i tu, i tu... U p.trawki mniejsza roślina w cenie większej. Poza tym wszystko od niego mi padło, bo wiosną było jeszcze nieukorzenione.

Przepraszam, że się wtrącam, ale nie mogłam się powstrzymać
Ensata 11:14, 18 wrz 2015

Ciag dalszy afery trawkowej. Pan nadal twierdzi, że wysłał, ale kurier ma na dostarczenie...2 dni Zobaczymy jutro. Otrzymałam tez zapewnienie, że nigdy, nikogo w zyciu nie oszukał

Chell, dobrze ze sie wtracasz, trzeba promowac dobrych sprzedawców ile się da. Efffa, nie wiem, nie rozumiem, ciekawa jestem ile taki biznes na krótkich nogach moze jeszcze trwac. Kiedys napisał na forum, ze dostaje maile z pogrózkami, bo jeden mąż dosłownie napisał, "że obije mu ryja" No cóz, jak nie jestem zwolennikiem przemocy, to kibicuje dziarskiemu małżonkowi

Sebek, najgorsze ze niesmak pozostanie na zawsze, ile razy spojrze na oczkową to bede widziała twarz kóra chce wyprzec z pamięci
11:24, 18 wrz 2015
traumę na zukupy bylin z netu mam od wiosny ...nie mija... teraz z duża dozą nieśmiałości kolejne próby podejmuję.

koszmary mi się nie śnią ...bo twarzy nie widziałam ...głosu nie słayszałam ...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies