Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Ensata 08:28, 17 wrz 2015

Pazury mam granatowe i pewnie takie zostaną
Trawyozdobne i pan Mariusz. Po przeliczeniu okazało się, ze zamiast 120 sztuk jest 72. telefon, nic, zero, tradycyjnie nie odbiera. Sms, oddzwonie po 20, tradycyjnie, zero kontaktu. Po napisaniu maila przyszedł sms o 24 w nocy z informacja, ze traw jest 90!!!! i że jedna paczka wróciła, bo ja uszkodzili i poszła na nowo. Jednym słowem widać, że bardzo Pan się męczy ze swoim biznesem.

Teraz dumam jak mam udowodnić, ze jednak potrafie liczyć i mam 72 sztuki. Rece mi opadaja już

Justyna, mądry POlak po szkodzie
Koko, no coz, zachwycajacy sposób prowadzenia biznesu trzeba przyznać, obserwuję oniemiała
ewa004 09:08, 17 wrz 2015

Napisałyście gdzieś co to za szkółka taka uczciwa ?
Ensata 09:09, 17 wrz 2015

tak, Trawyozdobne, osobiscie nigdy wiecej tam nic nie kupie. Justyna uprzedzała, inni tez.
kreska 09:24, 17 wrz 2015

Enasta, trafiłam tu do ciebie, bo się uśmiałam jak u joli pisłaś co masz wybrać- nornice czy opuchlaki. Bo te lubią te a ty nie lubisz tych i tychNo cóz powiem, tak niech nornioce zjedza TE paskudy, a ty potem dorwiesz nornice..Piękne życie ogrodnika!!!
A tak poza tym, poczytałam o dylematach trawkowych, i powiem ci że też zamawiłam u p.Mariusza trwaki ozdobne, ale chciałam gotowką zapłacić przy odbiorze, a ten chciał na konto, więc do dzisiaj czekam (przeszło tydzień), a teraz to nie wiem co mam robić? Anulowac zamówienie? Czy po prostu nic nie robić? Bo P. TRAWKA pewnie też nic nie zrobi...
Pozdrawiam, Madzia
siakowa 09:25, 17 wrz 2015

to jest to dobre serce z ktorym ja tez mam problemw przypadku przywożenia przez kuriera paczki...zawsze mi ich zal żeby nie musieli czekac zanim ja wszytsko sprawdze czy sie zgadza czy nie pekniete w ukrytym miejscu czy liczba odpowiednia...a potem sie bujam z udowadnianiem z brakiem protookołem o uszkodzeniu itd...
monitka 09:25, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Monitka, dziękuję kochana, już mam Magda70 mnie wsparła, reszte z rajskiego przytargałam

No i po co było targać! trzeba było trąbić że potrzebujesz. Ona jest jak werbena wysiewa się jak głupia.

Z tymi trawami to kicha...współczuję nerwówki.
Ensata 09:26, 17 wrz 2015

Magda, spokojnie, traw na bank nie dostaniesz. Zeby dostac trawy trzeba przejsc droge przez mękę. Anuluj zamówienie i zamów po prostu gdzie indziej. Ja zamówiłam kiedys u niego trawe gdzie była info wysyłka w 24h, do dzisiaj jej nie mam. Zamówiłam chyba w czerwcu:_)
Sebek 09:34, 17 wrz 2015

Mariusz S... Dlaczego nie dziwi mnie Twoje niezadowolenie?
Olili 09:34, 17 wrz 2015

A była już nazwa tej trawki ? bo ciekawa jestem jaki to łan będzie z tylu sztuk..hmmm to będzie obłęd.
W ogóle jestem w szoku,ze ty taką rozpierduchę zrobiłaś.Cały czas myślałam,że Ty wiesz co robisz i robisz to konsekwentnie ..a tu myk..i wykopki
kreska 09:34, 17 wrz 2015

O to spoko,pocieszyłaś mnie
Zresztą chciałam u niego zamówić seslerię jesienną to mi odpisał, że ją ma ale tylko z podziału kęp. Już sobie wyobrtażam jakie byłyby to OGROOOMNE kępy ...hihi.
U mnie braki traw w sklepach ogrodniczych, więc muszę się czyms posiłkować...No to musze szukać innych www....