Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

siakowa 09:08, 21 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Kasia, głupia byłam, zaufałam firmie, to mam, sama sobie poprawiałam

tak to jest mam wrazenie ze wsystkim, żeby zaufać firmie najpier samemu trzeba zrobić doktorat
Ensata 09:11, 21 wrz 2015

Kasia, dokladnie tak. Wtedy przerazała mnie wizja pracy, ze sobie nie poardze, nie wyrobie sie:_)))))) No to miałam pracy 3 razy tyle
Ale..musze przyznać, że gdyby nie O, gdybym nie widziała ile Wy robicie, ze mozna, to bym sie w zyciu nie porwała
Malgosik 09:14, 21 wrz 2015

który to sprzedawca tak nawalił?
bo nie mogę znaleźć
babka 09:17, 21 wrz 2015

Ensata napisał(a)

Ewelina, tak, z trawami zrobił mnie w jajo, mam nauczkę, tylko sprawdzone zrodła do zamawiania

A które te sprawdzone ? Zaczynam wątpić w rzetelność wszystkich szkółek.
07_Rene 09:18, 21 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Kasia, dokladnie tak. Wtedy przerazała mnie wizja pracy, ze sobie nie poardze, nie wyrobie sie:_)))))) No to miałam pracy 3 razy tyle
Ale..musze przyznać, że gdyby nie O, gdybym nie widziała ile Wy robicie, ze mozna, to bym sie w zyciu nie porwała

Praca pracą...Każdy orze jak może Ale podziwiam Cię za determinacje i podejście Bo ja nie dojrzałam jeszcze do takich rewolucji.... żeby oddawać rośliny? Przyznam, że zdarzyło mi się jakieś pojedyncze sztuki zbyć, kupione w szale "że wszystko chce mieć".... i na tym na razie koniec
Ensata 09:26, 21 wrz 2015

Malgosik napisał(a)
który to sprzedawca tak nawalił?
bo nie mogę znaleźć
Trawyozdobne.com.pl pan Mariusz S

Reneta, ale ja dokupiłam tylko 2 gatunki traw i piwonię reszta to rosliny moje, z ogrodu zobacz ile ich nadal zostało

Ola, Finka na bank, z czystym sumieniem ją polecam. Albamar tez mnie nie zawiódł
babka 09:32, 21 wrz 2015

Ensata napisał(a)

Ola, Finka na bank, z czystym sumieniem ją polecam. Albamar tez mnie nie zawiódł

Właśnie na Fince się zawiodłam, okazuje się, że dostałam nie to co zamawiałam. Rzeczywiście trzeba doktorat skończyć by nie dać sie nabić w butelkę ...
Ensata 09:36, 21 wrz 2015

Ola a reklamowałaś? Marzen jak dostała, nie to co trzeba, to jej od razu wymieniła
siakowa 09:39, 21 wrz 2015

babka napisał(a)

Właśnie na Fince się zawiodłam, okazuje się, że dostałam nie to co zamawiałam. Rzeczywiście trzeba doktorat skończyć by nie dać sie nabić w butelkę ...

tak oluś w dzisiszych czasach trezba docenić jak ktoś sie zachowa po wtopie bo błedy sie każdemu zdarzaja
ren133 09:59, 21 wrz 2015

Ale się u Ciebie działo Ponad 100 traw i tyle samo lawendy!!! ... ależ to będzie efekt Szacun