Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

07_Rene 09:21, 10 maj 2016

I proszę, ile ukrytych fanów się ujawniło
Też czuję dyskomfort, że wszyscy bez ograniczeń chodzą po wątkach (sąsiedzi i rodzina w ukryciu też, bo już nieraz się wydało, i to chyba najgorsze), człek musi się pilnować, co pisze, ale z drugiej strony... Mam mieszane odczucia... bo wszelkie ograniczenia, ograniczą w pierwszej kolejności nas... to poważny dylemat.

Twój ogród niesie świeżą bryzę Nieprzeciętnie u Ciebie.
malkul 13:13, 10 maj 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Roztańczone te bukszpany .

ha jak panny w balowych suknia, z za haslo o nudyźmie masz ode mnei medal złoty!
malkul 13:15, 10 maj 2016

Ensata napisał(a)
Zdjęcia znowu nakazała Kokocha, a że ja się jej boję, to grzecznie wykonałam zadanie.

no ja zaś na mnie
malkul 13:15, 10 maj 2016

te białe tuliany co tak je wychwalałaś pamiętasz nazwę?
13:31, 10 maj 2016
Kasiek napisał(a)
I ja sie nad tym zastanawiam i przyznaje ze opcja ,,swojzalogowanyiwdodatkuzogrodem´´ bylaby swietna.
Chociaz mala krztynka poczucia ...hmmmm...
Nie odwaze sie pokazac domu, tarasu i swoich wnetrz...Yyyy domu, nie swoich
Nauczona juz doswiadczeniem....

kurcze ...tez musze to przemysleć ...fotek i ciałkotu mniej! ...ale z drugiej strony uwielbiam ogladać fotki ...zwłaszcza jak sie pokazuje cos łał...wypasionego. ...ale i odgapiac lubie ...moze nie "na pałę" ale jednak..

i teraz mnie przyszła taka refleksja ...ze pewnie z tych samych powodów juz na forum nie ma "seriali" z zakładania ogrodów...i pewnie innych atrakcji ...bo ludzie maja stracha pokazywać swoje otoczenie nie wiadomo komu

trudny temat ...dajcie znac jak cos madrego wymyslicie
Pszczelarnia 14:00, 10 maj 2016

Wracając do trudnych tematów. Zależy przecież wszystko od nas. Albo się godzimy na to, jak jest i co jest albo nie godzimy (nie pokazujemy). To jest właśnie wybór. A nie ma łatwych wyborów.

Zalogowanie niczego nie zmieni w cichym spoglądaniu. Musiałby istnieć rejestr IP na każdym wątku dla każdego użytkownika z dziennikiem dziennym.

Zakładamy, że mówimy (piszemy) i pokazujemy, to co sami chcemy. Taki nudyzm ogrodowiskowy właśnie.

Basilikum 20:25, 11 maj 2016

wyczytalam u kasi, ze na Bawarie sie wybierasz gdzie jedziesz??
Kasiek 20:37, 11 maj 2016

Na nudyzm sie zgodze bo pokazuje to co chce i jak chce. Rowniez u innych ogladam to co chce lub...wychodze z watku.
Pewnych rzeczy nie moge zmienic wiec przymykam oko. Albo dwa. Chcialabym cos za cos ale sie nie da wiec...tak sobie siem poirytuje. Rodzina i dalsi znajomi wiedza ze zyje. I dobrze.Albo nie. Tez lubia zielone
Niechetnie ogladam swoje cytowane zdjecia i wypowiedzi na innych forach lub stronach...Nie przeze mnie.
Ot co
Kasiek 20:38, 11 maj 2016

Ensata kawe sie pije a nie pluje. Jeszcze komus fusami oko podbijesz. Albo dwa.
Basilikum 21:16, 11 maj 2016

a moje fotki na szczecie nie sa na tyle dobre by je cytowac gdzies indziej moze to tez jest spodob hihi