Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Kasiek 16:59, 23 maj 2016

Madzenka napisał(a)
A ja myslalam że my tu jestesmy bo jestesmy ekshibicjonistkami i to lubimy. Jak nie lubimy to nic nie pokazujemy. Ensata to Twoja decyzja czy pokazujesz foty czy nie i co na tych fotach jest

Masz racje, jestesmy
Kasiek 17:02, 23 maj 2016

Ensata napisał(a)
Spadlam ze schodow i zahamowałam barkiem na drzwiach. Kazdy lekarz z uznaniem mowi o moim talencie do obrazen

Drzwi sie otwiera, ewentualnie trzaska nimi...a nie barkiem...w nie...
Robimy stype ?
nawigatorka 17:15, 23 maj 2016

Mamy nie żałować...hmmm co wiec napisac.znajdzmy w tym pozytywne strony-lakier bedzie Ci sie na pazurach dluzej trzymał
Sciskam zdolna kobito
nawigatorka 17:18, 23 maj 2016

Jeszcze tak przyszlo mi na mysl: znajoma niedalno spadla ze schodow, zlamala reke ale cala byla oblolala i lekarz kazal jej duzo chodzic by przeszlo.po kilku tygodniach okazalo sie ze ma złamany kręgosłup-w 5 miejscach.dzis przechodzila operacje.
Ale Tobie pewnie tlow przeswietlili?
Mixtoorka 17:56, 23 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Jeszcze tak przyszlo mi na mysl: znajoma niedalno spadla ze schodow, zlamala reke ale cala byla oblolala i lekarz kazal jej duzo chodzic by przeszlo.po kilku tygodniach okazalo sie ze ma złamany kręgosłup-w 5 miejscach.dzis przechodzila operacje.
Ale Tobie pewnie tlow przeswietlili?

O matko, to w sumie mierne pocieszenie, ale .... tylko w 4 miejscach ten obojczyk się złożył.... Całe szczęście.

Szybkiego pozbycia się gipsu
Madzenka 18:03, 23 maj 2016

Hm lakier się nie zedrze, rośliny zdązą podosnąć bez przesadzania, wynudzisz sie za wszystkie czasy,przeczytasz wszystkie ksiązki, będziesz na bieżaco z forum, rodzina nauczy sie podziału obowiązków bez ciebie, psy będą ci leżeć w noga. Hm same pozytywy

Ps. Hum będziesz mysleć o parterowym domu....
lindsay80 18:38, 23 maj 2016

Ałć... nieprzyjemnie, ale w każdej sytuacji trzeba znaleźć jakieś pozytywy, widzę, że dziewczyny już się auktywniły, wracaj szybko do zdrowia
Filemon24 18:39, 23 maj 2016

łącze się w bólu ja też mam kontuzję ręki/barku i piszę tylko jedną ręką
dziś dostałam meila z wynikiem rezonansu i teraz do lekarza
a jak złamałaś ten obojczyk
siakowa 18:57, 23 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Hm lakier się nie zedrze, rośliny zdązą podosnąć bez przesadzania, wynudzisz sie za wszystkie czasy,przeczytasz wszystkie ksiązki, będziesz na bieżaco z forum, rodzina nauczy sie podziału obowiązków bez ciebie, psy będą ci leżeć w noga. Hm same pozytywy

Ps. Hum będziesz mysleć o parterowym domu....
podoba mi się ściskam kobito!
ewa004 21:52, 23 maj 2016

Wiesz a ja myślę że szybko sie z tym gipsem nauczysz działać w ogrodzie ...bo my inaczej nie potrafimy

Ja po rekonstrukcji kolana z usztywnioną po dupe nogą wywoziłam taczką kamienie jak gospodarczy burzyliśmy
A lekarz prosił 6 tygodni chodzić tylko za potrzebą ...ale jak mu wytłumaczę że to własnie była potrzeba
Buziaczki