Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

lojalna_ 20:16, 08 maj 2016

Zdjecia super !

Ja regularnie przynsjmniej raz w miesiacu gupawe telepathically mam takie wiesz Jak przy braku magnezu ze Jak wpisuje w gogl haslo I wiedze swoje foty to mnie czerwien nerwowa zalewa I ten dygot ......ja troche sie martwie czy normalna jestem skoro dalej wciepuje te foty ....tez to zawalem sie skonczy I Jak z tym zyc ?
21:04, 08 maj 2016
lojalna_ napisał(a)
Zdjecia super !

Ja regularnie przynsjmniej raz w miesiacu gupawe telepathically mam takie wiesz Jak przy braku magnezu ze Jak wpisuje w gogl haslo I wiedze swoje foty to mnie czerwien nerwowa zalewa I ten dygot ......ja troche sie martwie czy normalna jestem skoro dalej wciepuje te foty ....tez to zawalem sie skonczy I Jak z tym zyc ?

co to znaczy???

kurna tez się mam bać?...internetów?
iwka 23:19, 08 maj 2016

eee_taam napisał(a)

co to znaczy???

kurna tez się mam bać?...internetów?
ja się trochę boję

Witam się oficjalnie, bo byłam cichym podglądaczem, a nie chcę być
kamasja 14:07, 09 maj 2016

Mam to samo, ale może jest taka techniczna możliwość, aby wszystko widzieli tylko zalogowani(zahasłowani). Chociaż ja przez jakiś czas oglądałam "ogrodowisko" bez logowania.
Pszczelarnia 14:53, 09 maj 2016

Ensata napisał(a)
Zdjęcia znowu nakazała Kokocha, a że ja się jej boję, to grzecznie wykonałam zadanie.

W czasie miałam po raz kolejny refleksję, że naprawdę duzym dyskomfortem jest dla mnie dzielenie się moim ogrodem. Nie z Wami, bo Was "znam" ale wewnetrzny bunt rodzi we mnie fakt, że mój ogród może obejrzec sobie każdy. Do ogrodu mam stosunek emocjonalny. Nie chce w nim nieproszonych gości. Nie można mieć ciastka i go zjeść, dlatego muszę pochylić się jak tę kwestię rozwiązać

Ola, buki zaczynają powoli otwierać listki, jest radość
Ewa, dziękuję, to komplement, nie lubię rozwlekłego klepania paszczą
Marzen, dowcipasek z Ciebie chyba te swoje trawska posadziłaś, że takim humorek tryskasz

Siakowa, one na szczescie szybko rosną

Ensato, to ja się cofam w tył. Nienawidzę podglądactwa z ukrycia zwłaszcza cudzej własności. W ogóle jestem nudystką moralną i mentalną.
Pszczelarnia 14:55, 09 maj 2016

Ensata napisał(a)

Roztańczone te bukszpany .
kasia_w 15:18, 09 maj 2016

Jawnie podglądam stale
Kasiek 15:20, 09 maj 2016

I ja sie nad tym zastanawiam i przyznaje ze opcja ,,swojzalogowanyiwdodatkuzogrodem´´ bylaby swietna.
Chociaz mala krztynka poczucia ...hmmmm...
Nie odwaze sie pokazac domu, tarasu i swoich wnetrz...Yyyy domu, nie swoich
Nauczona juz doswiadczeniem....
Ensata 08:57, 10 maj 2016

Kasiek, wyplułam kawę z radości. Od razu zwizualizowałam twoje wnętrze z fioletowo-zieloną poświatą. Jak nowe listki host Nie możesz mi tak mówić z rana, bo porykuje na głos.

Kamasja, jasne, chyba każdy z nas patrzył bez logowania. Ale ja mówię, o tej grupie podglądaczy, zgapiaczy, "wykupywaczy"

Iwka, witaj
Jola, prawda? Też mam to rozdarcie internetowskie
Ewa, ładne określenie, nudystka moralna
Izoldka 09:16, 10 maj 2016

To ja też się ujawniam Podglądam ale grzecznie nic nie kopiuje, czasami tylko płaczę ze śmiechu
Smacznej kawki porannej życzę