Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Kasya 10:01, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)
Ewa, jasne ze pocieszy. Czlowieka ciagle ciesza nowe rzeczy, np radosc z umytych wlosow nagle moze byc ogromna. kalectwo, nawet to czasowe, wzmacnia uwaznosc. Grzecznie odbieram lekcje i czekam, az fatalne, ksiazkowe wrecz, uklady planet miną Dobrze miec wytlumaczenie

!

Długo ty jeszcze w tym gipsie ? Współczuje, wiem jak to jest być unieruchomionym bo miałam kiedyś skreconą kostkę i kolano, obie nogi... Cieżko wytrzymać
Ensata 10:16, 01 cze 2016

Dzisiaj ide na kontrolne zdjecie, trzymajcie kciuki.
Wzajemnie, wzajemnie moja droga, ponoc dziecko w kazdymz nas :_) Jezowki jeszcze nie dojechaly, czekam. A pozniej czekam az zabije mnie osobisty M jak je zobaczy. Wtedy bede kaleka kompleksowo
Kacha123 10:26, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)
Wzajemnie, wzajemnie moja droga, ponoc dziecko w kazdymz nas :_) Jezowki jeszcze nie dojechaly, czekam. A pozniej czekam az zabije mnie osobisty M jak je zobaczy. Wtedy bede kaleka kompleksowo

To trzymam kciuki, żeby kontrola wypadła pomyślnie. W razie gdyby eM Cię zabił, chętnie adoptuję te jeżówki Co się mają marnować!
magnolia 10:38, 01 cze 2016

trzymam kciuki Gosiu!
M się wkurzy tylko na momenciek, potem spojrzy na Ciebie, a Ty zrobisz kocie oczy i westchniesz że tak Cie boli i załatwione.
Przecież wiesz....
Kuba 10:59, 01 cze 2016

Baby cudne jesteście
To jakby z Ensaty nic nie zostało to ja przygarnęłabym róże- kochać będę jak swoje
A tak w ogóle to trzymam kciuki za Twoje zdrowie, zdrowie ema i piękne jeżówki
Konieczki 11:02, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)

Weź go na litość

A zajęcie będzie przepiękne bez żadnych niespodzianek - wierzę w to
Konieczki 11:04, 01 cze 2016

Kuba napisał(a)
Baby cudne jesteście
To jakby z Ensaty nic nie zostało to ja przygarnęłabym róże- kochać będę jak swoje
A tak w ogóle to trzymam kciuki za Twoje zdrowie, zdrowie ema i piękne jeżówki

Spoko ja wezme dom i kałużę
Ensata 11:19, 01 cze 2016

Bardzo mi milo ze za zywota podzielilyscie sie ogrodem to duza ulga, ze rosliny sie nie zmarnuja. W sumie jestem zwolenniczka kremacji, mozna by jeszcze mna podsypać piwonie i lawendę

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona)))) mam przez Was głupawkę

Kacha bierz, mam jeszcze z zeszłego roku

Ewa trzymaj za zdrowie psychiczne M, potrzebne mu beda
Konieczki 11:23, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona

Uwielbiam Cię
magnolia 11:32, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)
Bardzo mi milo ze za zywota podzielilyscie sie ogrodem to duza ulga, ze rosliny sie nie zmarnuja. W sumie jestem zwolenniczka kremacji, mozna by jeszcze mna podsypać piwonie i lawendę

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona)))) mam przez Was głupawkę

Kacha bierz, mam jeszcze z zeszłego roku

Ewa trzymaj za zdrowie psychiczne M, potrzebne mu beda

z ta kremacją to aż się zakrztusiłam. Bombowa jesteś !
To zmienić cos musisz jak kocica się opatrzyła. Może wytestuj- opcja na jaszczurze spojrzenie, albo końskie.... albo pieskie