Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

leon60 21:43, 02 cze 2016

obiecałam i słowa dotrzymam jakby co
cudne buczki i ich towarzystwo
uziemiona 22:36, 02 cze 2016

Tak czułam Gosiu, że Twoja technika mało bezpieczna jest, lepiej niech eM przenosi! Widać rabatki nie najgorzej -opielone są, wszystko ślicznie.

A jeszcze takie mam pytanie nie ogrodowe, czy nogi dochtorowi pokazywałaś, no bo co będzie oglądał obojczyk, zagipsowany przecież. Depilacja była, chyba nie na darmo.

Moja szalona koleżanka Krysia, jak poszła do ginia, a on: "proszę za parawan rozebrać się", to ta automatycznie do rosołu i stanęła przed nim jak pramatka Ewa. Był zdziwiony.

nawigatorka 22:52, 02 cze 2016

Kuba napisał(a)
Ja to bym chyba żony nie chciała- za drogo by wyszło
szczegolnie jak zamiast butow drzewa kupuje.albo co gorsze jedno i drugie,
nawigatorka 22:55, 02 cze 2016

uziemiona napisał(a)
Tak czułam Gosiu, że Twoja technika mało bezpieczna jest, lepiej niech eM przenosi! Widać rabatki nie najgorzej -opielone są, wszystko ślicznie.

A jeszcze takie mam pytanie nie ogrodowe, czy nogi dochtorowi pokazywałaś, no bo co będzie oglądał obojczyk, zagipsowany przecież. Depilacja była, chyba nie na darmo.

Moja szalona koleżanka Krysia, jak poszła do ginia, a on: "proszę za parawan rozebrać się", to ta automatycznie do rosołu i stanęła przed nim jak pramatka Ewa. Był zdziwiony.

Spoko.moja kolezanka dostala od ginekologa kilka lekow.po kilku dniach zażywania przypomniala sobie ze jedne mialy byc dopochwowe... wybaczcie ale jak wspomne jak nam to na studiach opowiadala to do dzis placze za smiechu

uziemiona 23:10, 02 cze 2016

Czego to ludzie nie łykają? A zgaga była?
Rozchichrałaś mnie!
Madzenka 03:09, 03 cze 2016

ivo 07:39, 03 cze 2016

Uśmiałam się jak tu wesoło jest ! Rycze kwicze Ensatko pikna krowa !
siakowa 07:47, 03 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
aśka!!!! błahahhahahahahah
Kuba 07:48, 03 cze 2016

Nam wesoło a nasza Gosia cierpi
Dzisiaj pobujaj się na hamaku i z pozycji leżącej rób zdjęcia, zrób emowi wolne z tym noszeniem bo ogród już masz opielony a chłop przepukliny dostanie i wiadomo kto będzie winny
Ensata 08:07, 03 cze 2016

`Ewa, bogaaaa w sercu nie masz, toz ja nie wleze na hamak
Asia, moja kolezanka poszła do lekarza medycyny estetycznej. Nawypisywał jej zalecen i lekow. Mama wykupila, a ta łykała jak kaczka. Mysli sobie, ale duzo tego. Połowa ampułek była do rozsmarowywania na twarz....
Ola teraz w domku, to luksusy beda, ja sie dam wywalic na luzie. CIekawe czy Kokocha spakowana
Asia, pokazalam noge, polowe biustu, bo kiecke mialam taka by od razu ramie bylo widac bez sciagania i kazalam blizne chwalic. Troche na mnie patrzyl jak na wariatkę..Opieprzyl za pielenie, powiedzialam, ze w zyciu trzeba miec piorytety