Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

lindsay80 11:11, 21 kwi 2015

na jednym ze zdjęć widać odrobinę zadaszenia nad tarasem, czy mogłabyś, pokazać jak to wygląda w całości, bo właśnie mam podjąć decyzję o zadaszeniu naszej pergoli i coś mi się zdaje, że masz coś takiego jak sobie wymyśliłam
ewakatowice 11:12, 21 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Nie wahaj, koty są cudowne. Mają same zalety, moim zdaniem nie mają wad. Jak się zdecydujesz, kup wcześniej drapak. Koty jak drapią, pozostawiają ślady zapachowe poprzez poduszeczki. Dlatego jak już coś zaznaczą, to wracają w to miejsce. Moje są łyse, to nawet sierści nie pozostawiają tzn, jeden ma sierść ala karakuły

Ten Twój łysol jest tak szpetny, że aż piękny a pokaż tego co ma wypaśne futerko?
Jaka to rasa?

Wiesz, ja już jednego sierści ucha trzymam w domu, owczarka nizinnego mam 5 rok i też nie mam sierści bo to się nie leni
Ensata 11:16, 21 kwi 2015

Tess napisał(a)
Pokaż wypasiony drapak. Bo potrzebuję moje wychować.
Drogi obrzydliwie, ale jest niezniszczalny i koty go uwielbiają http://www.drapaki.pl/pl/tuby/108-tuba-mala-dwa-poziomy.html
można wybrać kolor okładziny i drewna. Chodzi o to, zeby drapak był stabilny, jak się ginie, to kot nie będzie drapał. Dwa, wysokość musi być taka, by kot mógł się rozciągnąć
ewakatowice 11:18, 21 kwi 2015

Nie wiem, czy się zdecyduję na kota ale drapak to nie się marzy, ekstra jest
Ensata 11:20, 21 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)
na jednym ze zdjęć widać odrobinę zadaszenia nad tarasem, czy mogłabyś, pokazać jak to wygląda w całości, bo właśnie mam podjąć decyzję o zadaszeniu naszej pergoli i coś mi się zdaje, że masz coś takiego jak sobie wymyśliłam

Na tym będzie żagiel rozwieszony, nie patrz na bałagan na tarasie, oczko mi kończą
ewakatowice 11:24, 21 kwi 2015

udziela mi się podniecenie ogrodowe
Tess 11:26, 21 kwi 2015

Kurde, super ten drapak. Drogi obrzydliwie.
Leżakuje kot chętnie na tym?

Edit: odwołuję, że drogi obrzydliwie. Obejrzałam pozostałe
Ensata 11:26, 21 kwi 2015

ewakatowice napisał(a)

Ten Twój łysol jest tak szpetny, że aż piękny a pokaż tego co ma wypaśne futerko?
Jaka to rasa?

Wiesz, ja już jednego sierści ucha trzymam w domu, owczarka nizinnego mam 5 rok i też nie mam sierści bo to się nie leni

Devon rex
ewakatowice 11:27, 21 kwi 2015

o...oooo... fajowy
Ensata 11:32, 21 kwi 2015

Tess napisał(a)
Kurde, super ten drapak. Drogi obrzydliwie.
Leżakuje kot chętnie na tym?
Tak jak chce mieć spoko∆, to włazi do środka. Wiesz ja sobie przeliczyłam ile zmarnowałam drapaków za 100 zl, bo były do wywalenia