Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Sebek 21:46, 21 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Sebek, było jak wyzej, to inny ogrod, w innym mieście Tęsknię za nim czasami

Aaaaaaa, nie ogarnąłem Ale już ffffszystko wiem
Agnieszka_B 21:46, 21 kwi 2015

Podglądam twoje koty z ciekawościa. U mnie trzy na stanie i nie wiem jak to sie skończy, bo ostatni po prostu sam się wprowadził. Pomimo dwóch kotów i psa , kiedy otworzyłam taras to po prostu wszedł , położył sie na kanapie i tak pozostał. Nikt nie miał śmialości go wygonic.
Zielona 21:47, 21 kwi 2015

Duży ten ogród... a przynajmniej na zdjęciach tai się wydaje. Przeniosłaś z niego roślinki do nowego?
wiunia 21:52, 21 kwi 2015

Witam! Doczytałam u Marty Zielonej, że masz derenie, a sibirica też?
Chodzą mi po głowie i mam zamysł posadzić pięć sztuk w rzędzie pod oknem kuchennym ale nie moge znaleźć info. cz w jakiej odległości np. od budynku i wzgledem siebie powinnam je posadzić, żeby nie przedobrzyć i aby mi nie smigały po elewacji. Pomyślałam, że może u Ciebie znajdę odpowiedź
Pozdrawiam!
jazzy 22:02, 21 kwi 2015

Ensata napisał(a)

O, maximy masz
A to zadaszenie zacienia Ci salon (czy co tam masz )?
Ensata 22:04, 21 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Duży ten ogród... a przynajmniej na zdjęciach tai się wydaje. Przeniosłaś z niego roślinki do nowego?
Miał 3000m2, ale cześć była z naturalnym lasem sosnowym. Przewiozłam rh hortensję pnącą. Więcej nie miałam jak, bo wynajmowałam dom, zanim wybudowałam obecny
Ensata 22:04, 21 kwi 2015

jazzy napisał(a)

O, maximy masz
A to zadaszenie zacienia Ci salon (czy co tam masz )?
nie, nie zacienia mi w ogole teraz. Zobaczę jak z żaglem, bo żagiel będzie pierwszy raz
Ensata 22:08, 21 kwi 2015

wiunia napisał(a)
Witam! Doczytałam u Marty Zielonej, że masz derenie, a sibirica też?
Chodzą mi po głowie i mam zamysł posadzić pięć sztuk w rzędzie pod oknem kuchennym ale nie moge znaleźć info. cz w jakiej odległości np. od budynku i wzgledem siebie powinnam je posadzić, żeby nie przedobrzyć i aby mi nie smigały po elewacji. Pomyślałam, że może u Ciebie znajdę odpowiedź
Pozdrawiam!
zalęzy, bo np Milky Way, masz go na focie z różowymi rh, rośnie bardzo rozłożysty. Sibirici nie mam, chociaż mnie kusiło, własnie ze względu na wielkość. Od okien moim zdaniem, zebys miała efekt musi być minimum 4metry
Ensata 22:09, 21 kwi 2015

Agnieszka_B napisał(a)
Podglądam twoje koty z ciekawościa. U mnie trzy na stanie i nie wiem jak to sie skończy, bo ostatni po prostu sam się wprowadził. Pomimo dwóch kotów i psa , kiedy otworzyłam taras to po prostu wszedł , położył sie na kanapie i tak pozostał. Nikt nie miał śmialości go wygonic.
Ja długo żyłam z 4 kotami do 3 kotów moim zdaniem nie ma róznicy, 2, czy 3
Zielona 22:14, 21 kwi 2015

Gośka, a jakie irysy kochasz tak naj?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies