Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pewnej ogrodniczki

Ogród pewnej ogrodniczki

Zana 19:16, 31 mar 2016

A te co Ci podpowiedziałam to dlaczego Ci nie pasują?
Dominika11 19:18, 31 mar 2016

a buksy ??? albo na pniu jak pisałam
Dorotka 20:13, 31 mar 2016

Zana napisał(a)
A te co Ci podpowiedziałam to dlaczego Ci nie pasują?

Aniu, bo trzcinniaka KF będę mieć przy tarasie. Taras to inna bajka...tez Was będę nim zamęczac... a te inne któtre wymieniłaś.. to Aniu... nie znam tych traw... Sądzisz że one tam będa OK???
Chodzi o to ze kompletnie nie mam wyobraźni w tym temacie. Zupełnie jestem hak dziecko we mgle.. mysze się zdać na Was dziewczyny... zaufam Wam bi sobie w tym temacie nie ufam...
Dorotka 20:15, 31 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
a buksy ??? albo na pniu jak pisałam

qcze, nie wiem czy na pniu tam spasują biorąc pod uwage drzewa które mam po obu stronach... Chyba zaufam Ani i bardzie w trawy pójdę...Jesssu.... nie znoszę tej rabaty...brrrr....
Dorotka 20:17, 31 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
albo jakieś wyższe drzewka pomiędzy derenie, na obwódkę niskie trawki lub żurawki

Dominiko, żurawki u mnie nie bardzo... nie lkubia mnie pomimo że mam Instagram i spiżarkę pełną ogórków wszelakich... Głupie te zurawki....
Dorotka 20:19, 31 mar 2016

Zana napisał(a)
O Kochana proszę mi tu nie płakać a tym bardziej nie zagłębiać się w jakieś butelczyny (z całym szacunkiem dla jej zawartości. A czy Ty myślisz, że ja na swoim doświadczalnym poletku ogrodniczym dysponuję takimi widokami? O nie, nie ... Przede mną droga też daleka, długa i mocno wykopiasta. Tak więc pij wino z lubym Twym i daj się ponieść fantazji ogrodniczej (a może nie tylko )

Sie ponieść nie dam... 500 plus mnie nie bierze... Za stara juz jestem... Wnuka chcem a nie syna!!!!
Dorotka 20:19, 31 mar 2016

Zana napisał(a)
O Kochana proszę mi tu nie płakać a tym bardziej nie zagłębiać się w jakieś butelczyny (z całym szacunkiem dla jej zawartości. A czy Ty myślisz, że ja na swoim doświadczalnym poletku ogrodniczym dysponuję takimi widokami? O nie, nie ... Przede mną droga też daleka, długa i mocno wykopiasta. Tak więc pij wino z lubym Twym i daj się ponieść fantazji ogrodniczej (a może nie tylko )

Sie ponieść nie dam... 500 plus mnie nie bierze... Za stara juz jestem... Wnuka chcem a nie syna!!!!
Dorotka 20:23, 31 mar 2016

Zana napisał(a)

No padłam , na Instagramie jeszcze nie mam, na Facebooku też nie, ale na Pintereście mam! A co!

A ja na Pincie nie mam.. no bo co pokaże?? Rabate której nie mam?? Starego chłopa?? Żurawki grzybem zżarte czy mój osobisty cellulit??? Ech....
AnnaCh 20:24, 31 mar 2016

Dorotka napisał(a)
Oplułam monitor Uwielbiam Twoje pióro
Dominika11 20:30, 31 mar 2016

ale jak będą same derenie i trawy to będzie tam łyso zanim derenie puszczą liście i trawy odbiją - twoja rabata i twój wybór - ja nadal uważam, że powinno być tam coś stałego