Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ren133 09:14, 03 sie 2017

AnnaCh napisał(a)
Mirella, bukszpany na szczęście odpukać, mimo ciągłych deszczy mają się dobrze. Jeden coś tam żółtawy

Patrycjo, jeżówkę Julia kupowałam w Łasku u bardzo sympatycznej szkółce, przy okazji wspaniałej wizyty u Nikity w zeszłym roku

Asiu, zrobiłam w końcu fotkę mojej bergenii

Bergenia miodzio

PS Gratuluję tysiączka. Ogród coraz piękniejszy, rośliny rosną, drzew przybywa, gust się krystalizuje, a spieszyć się nie musisz młoda jesteś masz czas na przemyślenia by stworzyć taki ogród że będziecie czuli się w nim najlepiej na świecie, będzie dla Was satysfakcją i oazą

Buziaki
Anusia 18:47, 03 sie 2017

Tropiki wszędzie. Ja nie mam miejsca na basen choć teraz by się bardzo przydał.
alis 21:46, 03 sie 2017

AnnaCh napisał(a)
A u mnie sezon w pełni
Pozdrawiam

P.S. Coś mi się dzieje z trawnikiem, mimo deszczów mam takie suche placki
Brak nawozu, bo przyznaję, że zaniedbałam, czy pędraki?

U mnie basen też rozłożony Miejsca u Ciebie jeszcze, że ho, ho, możesz jeszcze poszaleć z nasadzeniami
Gratuluje pierwszego tysiączka Aniu
Jana 14:48, 06 sie 2017

Alis ma rację mozesz jeszcze poszalec z nasadzenami....basen mam i ja tylko nie mam czasu sie w nim wykapac
Makusia 15:56, 07 sie 2017

Kochana spóźnione życzenia imieninowe, i spóźnione życzenia na 1000
Taki marazm mnie ogarnął, że im więcej widzę powiadomień, tym w większą deprechę wpadam, że nigdy nie nadrobię zaległości na wątkach
No nic mi się nie chce....siły nie mam...
anabuko1 16:22, 07 sie 2017

Na te upały taki relaks W basenie to suuper sprawa.
AnnaCh 20:50, 07 sie 2017

Asiu, podejrzewałam robale, ale podkopaliśmy z M dwa placki i ich nie było. Nie wiem już sama co robić Jak tak dalej pójdzie, nie będę miała trawnika...

Monika, cieszę się, że bergenia Ci się podoba

Paulina, nie wiem co to za odmiana, mama kupiła z 20 lat temu sadzonkę od takiej babuleńki na targu. Z tego teraz ma całe poletko, u mnie jest i parę osób już też ma, Ty, Monika, Renia, a jak Reni dawałam to Jankosia podkradła, różAnka
A nie dasz rady podzielić tej co masz? Ewentualnie mogę wysłać

Asiu, no pewnie tak, ale obok dla porównania żurawki

Marzenko, dziękuję

Jankosia, też się cieszę, że jestem "Wasza" Z Wami jest super
Pytam dużo, to i może mało już będę błądzić

Gosiu, Asiu, Aniu, dziękuję bardzo

Kasiu, tak się tylko wydaje. Cała działka ma 42 metry długości, od końca tarasu do granicy zostało 20 Może i miejsce jest, ale już warzywniak sporo zajął i basem, który musi być. Może w przyszłym roku trochę będzie bliżej garażu i do tyłu, myślimy z M, żeby wykostkować takie koło dla niego przyklejone do rabaty
AnnaCh 21:01, 07 sie 2017

Reniu, to chyba prawda, że gust mi się krystalizuje Ale tak człowiek ma chyba we wszystkim, dom teraz też bym inaczej wybudowała
Spieszyć się nie będę, bo już nie mam parcia Sporo rzeczy u mnie żyje własnym życiem i tak musi być
Twoje hortki dają czadu

Anusia, ja mam placka 4,5 metra średnicy na trawniku, ale radocha dzieci bezcenna, choć nie powiem, że ja też korzystam Te zeszłotygodniowe upały przetrwałam bardzo dobrze dzięki moczeniu i chłodzeniu w basenie

Alicjo, to tak na zdjęciach wygląda

Jana, ja troszkę korzystam, a właściwie to muszę, bo Jaś mały, sam nie może się pluskać

Makusia,
co Ty znowu? Jaki marazm, kopnąć Cię w pewną część ciała, a może te upały tak na Ciebie podziałały?
Dziękuję bardzo za życzenia

Aniu, pewnie, że super, szczególnie dla dzieci
MirellaB 21:53, 07 sie 2017

U Madżenki o chorobach bukszpanowów - ćma atakuje - poczytaj.
AnnaCh 22:16, 07 sie 2017

Mirella, niestety dla mojego zdrowia psychicznego przeczytałam już. Obejrzałam moje buksy, ale żadnej ćmy i gąsiennic nie ma na szczęście. Dziękuję, że o mnie pamiętałaś, żeby mnie powiadomić