Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 22:53, 15 sie 2017

Maliny będą

Miśki rosną, opielone, znowu dostały kompostu, podlane dziś porządnie

Pozazdrościłam Malkul "blaszaka" i postanowiłam zrobić tuning mojego
Do Gosi nigdy nie dorówna, ale zawsze może wyglądać lepiej niż do tej pory. Pomalowałam już jedną ścianę na kolor szary jak dom, drewutnia będzie pomalowana na kolor drewna jaki mam wokół domu wszędzie, czyli dąb, jak wiata, okna itd... Dach oczywiście będzie czarny Chyba będzie lepiej i jak się drewno kominkowe ustawi, to już jedną ścianę ukryję. W przyszłości może jeszcze zrobimy mu drzwi w drewnie i będzie git
zoja 23:10, 15 sie 2017

Super ten busz hortensjowo jezowkowy
UrsaMaior 08:11, 16 sie 2017

Ania, ale widoki u Ciebie! Szałwii zazdroszczę, moja coś niemrawa ehh. Blaszaka też, oj przydałby się taki.
Margerytka40 08:20, 16 sie 2017

No i blaszak będzie super. Pięknieje Twój Malutki Aniu
Igan 10:26, 16 sie 2017

Cześć Aniu!

Dawno mnie nie było przez remonty i wyjazdy

Ostatnio pisałam u Ciebie o moich cisach -- niestety byłam zmuszona zrobić opryski Mospilanem, bo znalazłam na nich misecznika ;/ A jak Twoje cisy?

Powiem szczerze, że poza tym misecznikiem, to póki co mnie bardzo pozytywnie zaskakują. Posadziłam je w kwietniu -- sadzonki 40-50 cm (może 2 na 25 miały powyżej 50 cm). I aż nie mogę uwierzyć, że kilka z nich ma 30 cm przyrosty! Rekordzista ma przyrost 33 cm. Co prawda, nie wszystkie gałązki, tylko jedną lub dwie, ale to i tak jest ogromny przyrost.

Jakoś później zrobię zdjęcia

Pozdrawiam Cię!
mrokasia 10:33, 16 sie 2017

Blaszaczek w tej szarości i ze stojakiem na drewno bardzo fajnie będzie się prezentował. Tak patrzę, że po pomalowaniu to ta ściana wcale nie wygląda, że z blachy jest. Super .
Makusia 11:25, 16 sie 2017

Noooooo Ruda pięknie trafiłaś pogodowo w urlop! W Polsce to nie jest oczywiste, wiec BRAWO WY!
Świetnego avatarka strzeliłaś- no powiem Ci, że telefon eMa spisuje się na medal!
Kawa 11:46, 16 sie 2017

buszzz piękny
avtarek teszzzzzzz
AniMa 14:14, 16 sie 2017

Nie poznałam. Ale od razu widać, że to urlopowe zdjęcie
Margarete 14:32, 16 sie 2017

Avatar stylowy i ty i góry piękne. Busz na frontowej rabacie fajny - u mnie werbena w tym roku pojedynczo gdzieniegdzie tylko wzeszła - chyba ją te mrozy wytrzebiły zimą, a szkoda bo pięknie się komponuje z trawami i innymi roślinami...

Myślami jestem cały czas od kilku dni z naszą K.,nie umiem sobie z tym poradzic co się stało...