Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Margarete 23:02, 13 sie 2017

Ale fajny duży basen...dla wszystkich to frajda na pewno na takie upały - u mnie dużo mniejszy basen radochę daje to co dopiero taki
Tysiąca stron wspólnie z nami na forum gratuluję i zmian w ogrodzie też !
jolanka 06:44, 14 sie 2017

Super 1000 stron, gratulacje,
sylwia_slomc... 13:55, 14 sie 2017

Gratulacje basen przy tych upałach jest ratunkiem ominęły Cię straty pogodowe?
AnnaCh 12:03, 15 sie 2017

Kasiu, utrzymaniem basenu u mnie zajmuje się M i sprawia mu to ogromną przyjemność, lubi to Najważniejsze to chlorować i zbierać śmieci z powierzchni, żeby się nie topiły i nie gniły. My mamy do filtra założony taki pływak, taki filtr powierzchniowy, który ładnie wszytko zbiera. No i jak ja mam bardzo twardą wodę, to trzeba zakwasić, żeby się wapień nie wytrącił. Ogólnie to nie ma jakoś bardzo dużo roboty, a radocha niesamowita

Mirella, oglądam swoje bukszpany często i na szczęście nic nie znajduję.
W planach oczywiście mam rabaty z tyłu działki, ale czasu na wszystko mi brakuje i jakoś kolejny sezon mi schodzi na niczym
U mnie nie było jakiejś nawałnicy, wszystko ok, za bardzo nie popadało.

Makusia, trzeba było przyjechać, basen stał wolny przez tydzień W czasie jak to pisałaś ja rezydowałam w Tatrach

Paulina, bergenia, to taki chwast Ja jak puszcza na bok takie badyle kłącza, to to ucinam, sadzę i rośnie

Małgosiu, dziękuję bardzo
Basen nie tylko dla dzieci daje radochę, a wiesz jak fajnie się kąpie o północy?

Jolu, dziękuję bardzo

Sylwia, dziękuję. Strat u nas nie ma, burz nie było. Noc wcześniej zapowiadało się bardzo groźnie, tak mi mama mówiła, bo ja w Tatrach byłam, ale wszystko wtedy poszło na Łódź, a u nas nawet dobrze nie popadało.
AnnaCh 12:08, 15 sie 2017

Marazm mnie ogarnął, ale coś tam robię. Jutro wracam do pracy, na urlopie nie zrobiłam nic, bo pierwszy tydzień były upały, to w basenie się pławiliśmy, a w drugi od soboty, do soboty byliśmy w Zębie Niedziela i poniedziałek szybko minęły, a jutro do pracy. W sumie, to może i dobrze, bo odpoczęłam sobie porządnie, w końcu urlop miałam

Dla Was chyba moje dwa ulubione widoki
Rusinowa Polana - najpiękniejszy jak dla mnie widok na Tatry

I Dolina Małej Łąki, strasznie przyjemnie mi się kojarzy, jak byłam pierwszy raz z moim M w Tatrach, to też tam byliśmy, a teraz w czwórkę, podwoiliśmy skład osobowy
12:39, 15 sie 2017
Kurcze, przez zmiane avatarka myślałam, gdzie ja jestem??, ale dobrze że nazwa wątku utkwiła mi już w pamięci.
Aniu ładny avatarek
Anda 13:28, 15 sie 2017

Nowy avatar Tatry przycmil
Piekne wakacje mialas.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zoja 13:46, 15 sie 2017

Wow! Tydzien z takimi wspanialymi widoczkami
Super avatar
anbu 14:39, 15 sie 2017

Widoczki ekstra, kocham Tatry

sylwik69 16:37, 15 sie 2017

Aniu super że wypoczęłaś ogród mamy przez cały rok w zasięgu wzroku a Tatry niestety nie.Jeszcze zdążysz w nim popracować macham