Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:17, 20 sie 2015

Walczyłam dzisiaj z resztkami chwastów, których nie spalił herbicyd i z wyschniętymi z podjazdu przed bramą oraz w przedogródku. Z podjazdu usunęłam prawie wszystko, a w przedogródku zrobiłam może z 2 metry kw. Tony korzeni perzu mi wychodzą, nie wiem jak ja mam to zrobić? Na dodatek sucho i strasznie to idzie Realizacja mojego przedogródka oddala się w czasie No nic, ale pocieszam się, że zawsze do przodu Na pewno przygotuję miejsce na Klona Globosum, bo chce go jesienią wsadzić, żeby od wiosny mnie cieszył

Zdjęcia zaległe z wczoraj, bo wczoraj miałam laptopa w rękach M. Instalował mi Win10 Posadziłam rozchodnika, tego dwukolorowego, oczywiście podzieliłam go na dwa

Wsadziłam też tego lichego brabanta z wyprzedaży w Obi w miejsce wykopanego miskanta. Teraz są tam 3 tuje i będą robić w przyszłości tło

Fotka jeszcze zanim posadziłam rozchodniki i tuję.

I spojrzenie w drugą stronę
AnnaCh 23:19, 20 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Nawet ze szkieletem w ogrodzie nie mogę się ogarnąć bo koncepcji i wizji zero buuu
Mam pechowy rok ale za to 2016 będzie boski

No ten 2015 to mój najlepszy też nie jest. Ale wiem, że będzie lepiej.
Kasia, mój M mówi zawsze, że "jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś tam nie było"
Będzie lepiej.
L00zak 23:22, 20 sie 2015

Jeszcze raz potwierdzę, że spłaszczenie tej rabaty to dobra decyzja
paulina_ns 23:25, 20 sie 2015

No i ślicznie Aniu zaciekawił mnie ten rozchodniki dwukolorowy, co to za cudeńko?
AnnaCh 23:29, 20 sie 2015

Przez to powiększanie rabaty nawet nie zauważyłam, że na tej drugiej, kamyczkowej zakwitł mi łubin, dobrze, że różowy, bo pasuje do wrzośców, też różowych i hortek różowych i rozchodników Dużo tam tego różu, tylko jedna róża czerwona Rh też różowe

No i przeprosiłam się z aparatem, tym razem lepsze (chyba?) zdjęcia, nie z telefonu
AnnaCh 23:31, 20 sie 2015

L00zak napisał(a)
Jeszcze raz potwierdzę, że spłaszczenie tej rabaty to dobra decyzja

Michał, też tak myślę Wiesz, czasem się tak zdarza, że człowiek ma pomroczność jasną
AnnaCh 23:33, 20 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
No i ślicznie Aniu zaciekawił mnie ten rozchodniki dwukolorowy, co to za cudeńko?

Paulina, taki sam jak ten olbrzymi, tylko ma listki dwukolorowe Jak mi się rozrośnie, to mogę Ci podesłać Mamy już w tym doświadczenie
W Wojsławicach widziałam jeszcze takie ciemne, bordowe.
paulina_ns 23:39, 20 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

Paulina, taki sam jak ten olbrzymi, tylko ma listki dwukolorowe Jak mi się rozrośnie, to mogę Ci podesłać Mamy już w tym doświadczenie
W Wojsławicach widziałam jeszcze takie ciemne, bordowe.

Aaaa nie słyszałam,ani nie widziałam takiego super Aniu dziękuję i od razu zamawiam jak coś no ja właśnie ostatnio też widziałam takiego bordowego i stałam tak i stałam i się zastanawiałam czy go słonko przypalilo, czy usycha, a jednak takie też istnieją
AnnaCh 23:59, 20 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Aaaa nie słyszałam,ani nie widziałam takiego super Aniu dziękuję i od razu zamawiam jak coś no ja właśnie ostatnio też widziałam takiego bordowego i stałam tak i stałam i się zastanawiałam czy go słonko przypalilo, czy usycha, a jednak takie też istnieją

Będę o Tobie pamiętała jak się rozrośnie
sylwia_slomc... 00:14, 21 sie 2015

Fajny ten rozchodniczek