Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 08:33, 24 sie 2015

Marga napisał(a)
Aniu, czy to ta wiata dwustanowiskowa? Ładna. Może i ja swoją obsadzę? Poczekam i zobaczę jak Tobie wyszła
Pomidorki super i szkoda, że moje dzieci nie chcą jeść surowych Też mamy teraz dużo od babci.

Tak, ta wiata jest na dwa samochody, szerokości ma 5,35m. Niestety szersza mi nie wejdzie, bo okno przeszkadza, ale tak też się zmieszczę
Ja swoją chcę obsadzać, żeby była jak najbardziej zabudowana, żeby jak najmniej zawiewało i sypało
Moja Marysia to nie zje niczego co choć leżało przy pomidorze, za to Jasio nadrabia, na razie pochłania każdą ilość pomidorków
AnnaCh 08:34, 24 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Aniu to i Ja jestem ciekawa tej wiaty no, a za chwast w warzywniku wielki minus...

Nie wyrabiam się sama ze wszystkim...
AnnaCh 08:36, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)
Chwasty może i miałaś, ale na drugim zdjęciu ładnie posprzątałaś i jest piknie Ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie w realu. Trzymam kciuki.

Uwielbiam takie sprzątanie, mało się człowiek napracuje, a jaki efekt
Tez nie mogę się doczekać tego w realu, mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało i nie przytłoczy mi domu i go zupełnie nie zasłoni.
KasiaW76 08:38, 24 sie 2015

Mój mąż tylko nosi wiadra ze śmieciami... Ja na luzik a podchodzę do wszystkiego
AnnaCh 08:38, 24 sie 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

Aniu u mnie też jest jeszcze bajzel nie jestes sama.
Przedogródka ja też jeszcze nie mam jest tylko wypalona koniczyna czekam aż będzie kostka żeby mi nieponiszczyli, a kiedy to będzie to jeszcze niewiem.

No to ja tak właśnie czekałam, z takich samych względów z przedogródkiem, aż zrobimy jakiś podjazd i garaż lub wiatę. Poczekaj jeszcze trochę, my mieszkamy już jakiś czas i ciągle jak na budowie
AnnaCh 08:40, 24 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Mój mąż tylko nosi wiadra ze śmieciami... Ja na luzik a podchodzę do wszystkiego

Ja w sumie też, aczkolwiek czasem się denerwuję, bo chciałabym coś już, zaraz, a tu takie ograniczenia Mój to czasem nawet śmieci nie nosi
Iggia 08:45, 24 sie 2015

Anek, że nie widziałaś jak mój przedogródek wyglądał w tamtym tygodniu, teraz po całej sobocie roboty wygląda trochę lepiej, ale wciąż tragicznie
Robiliśmy przyłacza prądu i wody do domu i cały przedogródek mam w wykopach pod nie
Nawet tego nie równam, bo i tak czekam jeszcze na koparkę.
KasiaW76 08:57, 24 sie 2015

Kochana mój jak nie chce pomóc to widzi moje muchy pod nosem a potem obiadu nie widzi...
Anusia 09:56, 24 sie 2015

Ja tam chwaściora nie widziałam Bluszczyk plus róża bardzo dobre połączenie. Ja swojego bluszcza posadziłam przy pergoli a teraz dołożę białą różę pnącą. Kupiłam w zeszłym tygodniu w Nomi. musiała poczekać bo przychorowałam ale dzisiaj idę na kontrolę do lekarza, więc może mi pozwoli na odrobinę wysiłku.
Iggia 09:58, 24 sie 2015

Ania a może na tej pergoli zwykłego bluszcza - zimozielonego?? a nie winobluszcza?