Aniu ale pięknie i czusciutko u Ciebie Masz już tak ładnie,a tak rzadko pokazujesz wszystko a mi uwagę przykul Twoj chłodniczek do domu,czy to płyty chodnikowe połączone z kostka? Mogę prosić bliżej
Mirelko, dzięki Czytałam u Marty, że spać na urlopie pierwszą noc nie możesz. Fajnie, że do mnie tez zajrzałaś
Dobrze, że u mnie jest kanalizacja i mam tylko jeden dekiel Najgorsze jest to, że tam jest tylko cienka warstwa ziemi na trawę , a później żółtym piachem zasypana butla. Nie wiem czy tam coś urośnie.
Paulina, dziękuję bardzo. Rzadko pokazuję, bo mi się wydaje, że u mnie nie jest tak ładnie jak u Was Jakoś tak u innych mi się bardziej podoba, choć jak patrzę na zdjęcia z wiosny, jak nic nie było, a teraz, to dostrzegam ogromną różnice i zadowolona jestem.
Co do chodnika to tak, to są płyty połączone z kostką. Wyszło tak dlatego, że udało nam się bardzo tanio kupić płyty chodnikowe, które miały być tylko tymczasowym rozwiązaniem. Po przemyśleniu stwierdziliśmy, że prowizorki są najtrwalsze, a do tego układać takie ciężkie płyty, żeby potem je zdejmować to bez sensu... Wymyśliłam sobie takie połączenie, dokupiliśmy kostkę i mój tata powoli robi te chodniczki i obwódki
Zdjęcie bliżej zrobię Ci jak wrócę do domu po południu
Aniu mały włos ominęłyby mnie zdjęcia chodniczki super, tata Twój ma złote ręce rabaty tez pięknieją.
Na pieszym zdjęciu co to za rozczochrance MASZ chyba 6 sztuk a po ich prawej stronie jakiś krzaczek?