Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 11:20, 14 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
Aniu szkoda nerwów do takich patafianów, wszystko będzie dobrze i będziesz sie cieszyć z efektu końcowego a poza tym to nigdy nie może iść wszystko gładko

No niby tak, ale myślałam, że limit pechów przy tej wiacie już wyczerpany. Wszystko jakoś tak idzie ciężko, od początku, od tych wykopów nieszczęsnych. Ale może masz rację, że będzie dobrze i ładnie
Agatek 11:28, 14 wrz 2015

ech nie martw się pecha mamy po połowie
na szczęście ja powoli swój prostuję i Ty też dasz radę
kto jak nie my
Dominika11 11:35, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
U mnie od miesiąca nie przywieźli kostki, bo zamówiłam tylko jedną paletę i czekają aż będzie więcej

to masz przynajmniej zamówioną, a ja nawet nie wiem kiedy będę zamawiać, bo jest masa innych wydatków

a cholera jakbym umiała sama to sobie zrobić to bym se zrobiła sama i już !!!!!!!!!!!
Dominika11 11:36, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

No niby tak, ale myślałam, że limit pechów przy tej wiacie już wyczerpany. Wszystko jakoś tak idzie ciężko, od początku, od tych wykopów nieszczęsnych. Ale może masz rację, że będzie dobrze i ładnie

dasz radę przecie Ty twarda babka jesteś
a później jak będzie koniec to już o tym zapomnisz i będziesz się zachwycać, tzn bedziemy się zachwycać
Dominika11 11:37, 14 wrz 2015

Agatek napisał(a)
kto jak nie my

dobrze powiedziane !!!
paula23 11:49, 14 wrz 2015

Ale pędzicie cały dzień będę Was czytać
AnnaCh 12:20, 14 wrz 2015

Agatek napisał(a)
ech nie martw się pecha mamy po połowie
na szczęście ja powoli swój prostuję i Ty też dasz radę
kto jak nie my

Jak jutro nie przyjdzie to c zamówiłam, to rozwiązuję z nimi umowę... Mam dość niekompetencji, w końcu łaski mi nie robią, płacę za to.
Mam nadzieję, Agatko, że nasze drogi szybko się wyprostują
iwka 12:21, 14 wrz 2015

nie wszystkie jęzory są bleee

nie wiem czy znasz wątek Ludwiki z Lifting starego ogródka
Fajnie ukryli zbiornik z deszczówką, takim podestem. Tylko u Ciebie to chyba bliżej drogi, zresztą u niej też na widoku. Mi sie podoba takie cuuśś, tylko jakoś to fajnie wkomponować, nawet nie musi być duże

trzymam kciuki, za tych partaczy bo wykonawca chyba super gość i jak znowu nawalą to bałabym się o nich
AnnaCh 12:24, 14 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
to masz przynajmniej zamówioną, a ja nawet nie wiem kiedy będę zamawiać, bo jest masa innych wydatków

a cholera jakbym umiała sama to sobie zrobić to bym se zrobiła sama i już !!!!!!!!!!!

Ja chyba sama sobie będę te obwódki robić, bo tata mój to już nie wie w co u nas ręce wsadzić A kostkę zamówiłam, bo zabrakło mi do tych moich chodników. No i mam nadzieję, że mi przynajmniej na część rabatek starczy

Dominika11 napisał(a)
dasz radę przecie Ty twarda babka jesteś
a później jak będzie koniec to już o tym zapomnisz i będziesz się zachwycać, tzn bedziemy się zachwycać

No ja mam nadzieję, że się będziemy zachwycać
AnnaCh 12:24, 14 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Ale pędzicie cały dzień będę Was czytać

Tak wyszło