Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Dominika11 08:52, 14 wrz 2015

ooo albo zrób na około obrzeżem, zasyp korą i postaw donicę, albo pomaluj na wieko zielono
AnnaCh 08:55, 14 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
Aniu mały włos ominęłyby mnie zdjęcia chodniczki super, tata Twój ma złote ręce rabaty tez pięknieją.
Na pieszym zdjęciu co to za rozczochrance MASZ chyba 6 sztuk a po ich prawej stronie jakiś krzaczek?

Kasiu, dziękuję bardzo Mój tata, to taka złota rączka od wszystkiego, choć z wykształcenia jest elektronikiem i całe życie pracował z lutownicą i miernikiem
A to rozczochrane? To przed dwoma szmaragdami? Jeżeli tak, to to są chyba liliowce Wykopałam wiosną od dziadka męża z lasku przekonana, że to hosty. Wtedy nie wiedziałam, że hosty to nie takie małe cebulki Kiełkowało dopiero i tak sobie rośnie W sumie to mi się podoba

KasiaW76 napisał(a)
Wokół tego dekla może posadzić jakieś trawy? Tak ma znajoma zrobione. Prostokąt obsadzony jednym, gatunkiem traw.

Kasia dzięki, może to jest i jakiś pomysł Trawy dookoła zasłonią dekiel i można na niego dać doniczkę A myślisz, że te kuli tujowe tez można dać?
Iggia 08:57, 14 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
Wokół tego dekla może posadzić jakieś trawy? Tak ma znajoma zrobione. Prostokąt obsadzony jednym, gatunkiem traw.

Ja też bym się zastanowiła nad trawami
Na pewno kostrzewa spokojnie może rosnąć na ubogiej glebie i piasku - tak przynajmniej czytałam, ze robi się wtedy bardziej niebieska.
A może na tym dekielku duża donica z Hakone, albo tą złotą albo ta przebarwiającą się na bordo?
AnnaCh 08:58, 14 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
mi sie wydaje, że to rozszerzenie rabaty, by zepsuło cały widok

No też mam wątpliwości, jak wrócę do domu, to zrobię może zdjęcie z góry z balkonu

Dominika11 napisał(a)
ooo albo zrób na około obrzeżem, zasyp korą i postaw donicę, albo pomaluj na wieko zielono

Ciekawe czy jest farba w kolorze wysuszonej trawy
Dominika11 09:00, 14 wrz 2015

z rozplenicą bordową w donicy na deklu
Dominika11 09:01, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Ciekawe czy jest farba w kolorze wysuszonej trawy

eee no co ty, nie jest tak źle
ryska 10:11, 14 wrz 2015

Ja bym Aniu nie dodawała dekla do tej rabaty, bo wyszedł na zdjęciu taki nienaturalny język i nie pasuje mi do reszty.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę a i wymarzonego startu w nowej pracy
AnnaCh 10:39, 14 wrz 2015

Iggia napisał(a)
Ja też bym się zastanowiła nad trawami
Na pewno kostrzewa spokojnie może rosnąć na ubogiej glebie i piasku - tak przynajmniej czytałam, ze robi się wtedy bardziej niebieska.
A może na tym dekielku duża donica z Hakone, albo tą złotą albo ta przebarwiającą się na bordo?

Dominika11 napisał(a)
z rozplenicą bordową w donicy na deklu

Tak, pomysł z trawami jest bardzo ok
Iggia 10:46, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Tak, pomysł z trawami jest bardzo ok

Ania zobacz sobie jaka Hakone ma Ania - Mała Mi - ślicznie wygląda u niej to takie słoneczko
Tu masz zdjęcie Hanone Ani Taki śliczny potfforek
AnnaCh 10:49, 14 wrz 2015

ryska napisał(a)
Ja bym Aniu nie dodawała dekla do tej rabaty, bo wyszedł na zdjęciu taki nienaturalny język i nie pasuje mi do reszty.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę a i wymarzonego startu w nowej pracy

No właśnie tak luźno się zastanawiam. Zrobię dziś zdjęcie z góry, ale chyba mi też ten jęzor nie pasuje. Po prostu zrobię obwódkę wokół dekla trawiastą i donicę na deklu
Również pozdrawiam.