Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 10:52, 14 wrz 2015

Iggia napisał(a)
Ania zobacz sobie jaka Hakone ma Ania - Mała Mi - ślicznie wygląda u niej to takie słoneczko
Tu masz zdjęcie Hanone Ani Taki śliczny potfforek

Super Dziękuję Agnieszko za pomoc. Chyba faktycznie zrobię coś z trawami, bo bardzo mi się podoba
Dominika11 10:54, 14 wrz 2015

dokładnie taki byłby jęzor
Dominika11 10:55, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Po prostu zrobię obwódkę wokół dekla trawiastą i donicę na deklu

i będzie super, tylko pomysl o późniejszym koszeniu
AnnaCh 10:57, 14 wrz 2015

No i znowu mam nerwy... Ci idioci (bo już inaczej nie mogę) z hurtowni dachowej znowu nawalili... Przyjechało drewno to co w piątek, tylko oheblowane. Efekt jest taki, że zamiast słupów 14 cm zrobiły się 13 A kotwy mam zatopione na 14. No i znowu pojechało sobie. Jutro ma przyjechać prawidłowe, a pan wykonawca od wiaty, to już ma na nich takie nerwy, że nawyzywał przez telefon ich bardzo Jak jutro będzie koło południa drzewo, to w środę od 7 rano przyjdzie robić
Załamanie normalnie mam. Jakby w piątek było wszystko ok, to dziś byłaby już wiata skończona.
AnnaCh 11:00, 14 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
dokładnie taki byłby jęzor

No gdzieś widziałam taki język i nie było tak źle, ale nie wiem czy u mnie dobrze by to wyglądało

Dominika11 napisał(a)
i będzie super, tylko pomysl o późniejszym koszeniu

No latanie z podkaszarką jest u mnie standardem, zanim zrobię obrzeża z kostki niestety
Iggia 11:03, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
No i znowu mam nerwy... Ci idioci (bo już inaczej nie mogę) z hurtowni dachowej znowu nawalili... Przyjechało drewno to co w piątek, tylko oheblowane. Efekt jest taki, że zamiast słupów 14 cm zrobiły się 13 A kotwy mam zatopione na 14. No i znowu pojechało sobie. Jutro ma przyjechać prawidłowe, a pan wykonawca od wiaty, to już ma na nich takie nerwy, że nawyzywał przez telefon ich bardzo Jak jutro będzie koło południa drzewo, to w środę od 7 rano przyjdzie robić
Załamanie normalnie mam. Jakby w piątek było wszystko ok, to dziś byłaby już wiata skończona.

Ania, nie przejmuj się, szkoda nerwów.
Moi goście od dachu (na domu) olali nas jak mówiliśmy, ze chcemy, zęby krokwie były wyszlifowane, bo będą widoczne od dołu i zrobili nam więźbę dachu bez wyszlifowanych krokwi. A jak przyjechaliśmy na budowę to mojego męża prawie szlag na miejscu trafił i potem przez 2 tygodnie właził na konstrukcję dachu i sam te cholerne krokwie szlifował taką szlifierka ręczną (do tej pory mam zdjęcie jak leży na palecie przybitej do więźby i szlifuje te krokwie 8 m nad ziemią).
Także szkoda nerwów - będzie dobrze
Dominika11 11:04, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

No gdzieś widziałam taki język i nie było tak źle, ale nie wiem czy u mnie dobrze by to wyglądało

mi się wydaje, że zgubiło by taki rytm z całością

AnnaCh napisał(a)
No latanie z podkaszarką jest u mnie standardem, zanim zrobię obrzeża z kostki niestety

u mnie to samo, ale jako mój eM mówi to jeszcze lata świetlne zanim zrobi mi kostkę
Dominika11 11:05, 14 wrz 2015

Aniu szkoda nerwów do takich patafianów, wszystko będzie dobrze i będziesz sie cieszyć z efektu końcowego a poza tym to nigdy nie może iść wszystko gładko
AnnaCh 11:16, 14 wrz 2015

Iggia napisał(a)
Ania, nie przejmuj się, szkoda nerwów.
Moi goście od dachu (na domu) olali nas jak mówiliśmy, ze chcemy, zęby krokwie były wyszlifowane, bo będą widoczne od dołu i zrobili nam więźbę dachu bez wyszlifowanych krokwi. A jak przyjechaliśmy na budowę to mojego męża prawie szlag na miejscu trafił i potem przez 2 tygodnie właził na konstrukcję dachu i sam te cholerne krokwie szlifował taką szlifierka ręczną (do tej pory mam zdjęcie jak leży na palecie przybitej do więźby i szlifuje te krokwie 8 m nad ziemią).
Także szkoda nerwów - będzie dobrze

Dzięki za słowa otuchy, ale na taką niekompetencję to aż szkoda słów. Dobrze, że mam wykonawcę super, który robi tam w tej hurtowni awantury i nie chce robić "kaszanki", bo inni to by może próbowali coś kleić z tego co jest, coś tam by popodkładali i jakoś by było... A on traci kolejne dniówki, ale nie chce tak robić
AnnaCh 11:19, 14 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
mi się wydaje, że zgubiło by taki rytm z całością

No chyba tak, to po prostu zrobię tylko kółeczko przy deklu, ale jeszcze Wam zrobię fotę z góry

Dominika11 napisał(a)
u mnie to samo, ale jako mój eM mówi to jeszcze lata świetlne zanim zrobi mi kostkę

U mnie od miesiąca nie przywieźli kostki, bo zamówiłam tylko jedną paletę i czekają aż będzie więcej