Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Warmia 22:29, 15 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

No i teraz znowu wychodzi na to, że zerwę trawę z połowy przedogródka

Pewnie jeszcze z niejednego miejsca tę trawę zerwiesz. Ja dzisiaj znowu poszerzałam rabatę, którą robiłam na wiosnę. Barbula tak się rozrosła, że znowu wlazła na trawę.
amelia_b 22:30, 15 wrz 2015

i mnie to czeka w 2016
AnnaCh 22:31, 15 wrz 2015

Jesteście nieocenione Kopalnia wiedzy i pomysłów
Amelia, masz rację śpię dziś, chyba wcale nie będę z tym walczyła Musicie mi dziś wybaczyć, ale miałam dziś sporo emocji, a do tego Jasio źle spał, bo katar ma
AnnaCh 22:32, 15 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
i mnie to czeka w 2016

Ty się zabieraj już teraz. Nie ma co czekać
amelia_b 22:33, 15 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Jesteście nieocenione Kopalnia wiedzy i pomysłów
Amelia, masz rację śpię dziś, chyba wcale nie będę z tym walczyła Musicie mi dziś wybaczyć, ale miałam dziś sporo emocji, a do tego Jasio źle spał, bo katar ma

masz racje rabata nie zająć nie ucieknie i ja zmykam, ale najpierw pójdę trochę Martę po katować bo nowe forteczki wstawiła
amelia_b 22:34, 15 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Ty się zabieraj już teraz. Nie ma co czekać
jest gaz i światłowody maja kopać
AnnaCh 22:38, 15 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
masz racje rabata nie zająć nie ucieknie i ja zmykam, ale najpierw pójdę trochę Martę po katować bo nowe forteczki wstawiła

Jutro w przerwie między czytaniem nowych rozporządzeń w nowej pracy pomyślę co mam, co mogę mieć, co mogę przesadzić i co tam urośnie
Jak coś wymyślę, to na bank Wam powiem

amelia_b napisał(a)
jest gaz i światłowody mają kopać

No to co innego. Chyba musisz poczekać, bo potem ciężko będzie patrzeć jak rozwalą.
ryska 22:48, 15 wrz 2015

Aneczko pozdrawiam
Pomysł Amelii jest bardzo dobry. W takim układzie to się możesz nawet z tym deklem zażwirować
AnnaCh 23:01, 15 wrz 2015

ryska napisał(a)
Aneczko pozdrawiam
Pomysł Amelii jest bardzo dobry. W takim układzie to się możesz nawet z tym deklem zażwirować

Renatko, odpozdrawiam

Też mi się ten pomysł spodobał. No i przez Amelkę nie będę mogła spać
Marga wrzuciła foty budleji i mi się przypomniało, że ją mam Stałam pod prysznicem i wymyśliłam na tą prawą stronę coś takiego:

Nie mam gdzie upchnąć klona palmowego i tam pójdzie przy szmaragdach, których jeszcze nie ma
W róg pójdzie budleja, przed nią perovskie, przed nimi lawendy i na obwódkę jakieś trawki
No i jak?
amelia_b 23:07, 15 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Renatko, odpozdrawiam

Też mi się ten pomysł spodobał. No i przez Amelkę nie będę mogła spać
Marga wrzuciła foty budleji i mi się przypomniało, że ją mam Stałam pod prysznicem i wymyśliłam na tą prawą stronę coś takiego:

Nie mam gdzie upchnąć klona palmowego i tam pójdzie przy szmaragdach, których jeszcze nie ma
W róg pójdzie budleja, przed nią perovskie, przed nimi lawendy i na obwódkę jakieś trawki
No i jak?

ale chrapiesz, aż u mnie cię słychaćA zmieści ci się to co piszesz? Budleja duży krzew, perovskie też jak im podpasuje to ci pół rabaty zagłuszą