Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Dominika11 12:50, 16 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Mi też ta wersja bardziej się podoba Dziś rano patrzyłam i wychodzi na to, że trochę tej trawy do zerwania jest, ale dam radę

dasz radę spokojnie i nie będzie wieka widać
AnnaCh 12:51, 16 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
To ja czekam aż zaczniesz przy weekendzie trawę zdzierać a tymczasem zabiłam mężulkowi gwoździa i tak patrze ile mu zajdzie zanim chłop za trybi kupiłam w alejkę bukszpany i tak patrze czy zaważy

Też Amelka czekam, ale nie wiem, czy coś zrobię w weekend, bo mamy chyba jakiś wyjazd. Się jeszcze zobaczy
Ale Ty się znącasz nad tym mężem
Iggia 12:52, 16 wrz 2015

Anek, będę podpatrywała jak schowasz to wieko
Bo mnie to samo czeka tylko niestety moja studzienka nie jest na równi z trawą tylko jakieś 20-30cm wyżej
AnnaCh 12:52, 16 wrz 2015

Agatek napisał(a)
Podoba mi się pomysł Amelki

Mi Agatko też Nie wiem tylko czy reszcie domownikó się spodoba Jeszcze ich nie uświadomiłam
amelia_b 12:55, 16 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Też Amelka czekam, ale nie wiem, czy coś zrobię w weekend, bo mamy chyba jakiś wyjazd. Się jeszcze zobaczy
Ale Ty się znącasz nad tym mężem

ha ha wiadomo kto u mnie kasę trzyma a ja jak ten biedny paź króla chodzę i zrzędzę i proszę i pytam i po 10 razy o tym samym opowiadam, do znudzenia, ale ja to z premedytacją czynie mormole aż zmięknie a najlepiej jak już król usypia to na odczepne zawsze przytaknie byle by już dać mu święty spokój
AnnaCh 12:57, 16 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
dasz radę spokojnie i nie będzie wieka widać

Iggia napisał(a)
Anek, będę podpatrywała jak schowasz to wieko
Bo mnie to samo czeka tylko niestety moja studzienka nie jest na równi z trawą tylko jakieś 20-30cm wyżej

Dziewczymy, wieko troszkę będzie widać, bo muszę po linni jego pojechać z linią rabaty. Gdzieś muszę mieć do niego taki swobodny dostęp przy tankowaniu Niestety wąż od cysterny jest dość ogromniasty i nie chcę żeby mi sie tam coś dewastowało
Agnieszka, moje wieko też trochę wystaje. Może nie tak dużo jak Twoje, ale też. Tam po boku, schowane w trawie są takie dziurki, żeby był tam dostęp świeżego powietrza
Dominika11 12:57, 16 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

ha ha wiadomo kto u mnie kasę trzyma a ja jak ten biedny paź króla chodzę i zrzędzę i proszę i pytam i po 10 razy o tym samym opowiadam, do znudzenia, ale ja to z premedytacją czynie mormole aż zmięknie a najlepiej jak już król usypia to na odczepne zawsze przytaknie byle by już dać mu święty spokój

i to jest sposób
AnnaCh 13:00, 16 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Mój też na odczepne się na coś agadza, a potem nie pamięta
Dominika11 13:02, 16 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Mój też na odczepne się na coś agadza, a potem nie pamięta

ale się zgodził i ty pamiętasz
L00zak 20:08, 16 wrz 2015

Dostęp do wieka jest bardzo ważny, bo Panowie raczej nie zwracają uwagi na rośliny ich tak na prawdę gó..wno obchodzi