Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Marga 20:06, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

No niestety płożąca jest, ale mam ją dopiero od wiosny, mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie już sztywniejsza, a jak nie to będę wiązała
A to co Ci się podoba, to chyba nie trawki, tylko liliowce

Ja swoje dwie mam od początku lipca i tez "poszły" poziomo. Taka juz ich chyba uroda Szkoda mi ich było i je podwiązałam.
Sprawdziłam jeszcze raz, to faktycznie liliowce Podobają mi się Napiszesz jaka to odmiana i jak gęsto je posadziłaś?

A teraz muszę przeczytać ponad 80 nowych postów jakie namachaliście przez jeden dzień
AnnaCh 20:09, 14 wrz 2015

olga80 napisał(a)
rabatka od wiosny faktycznie fajnie się rozrosła a dekiel można zamaskować w rabacie, chodniczek pierwsza klasa musze mojemu M pokazać bo mamy w planach na wiosnę chodnik i taras zrobić a Twoje połączenie jest super, w ogóle bardzo ładnie masz pokazuj częściej

No też jestem w szoku, że tak ładnie to rośnie. Jednak kopanie dużych dołków i wsypywanie każdej roślince odpowiedniej ziemi daje efekty

Olga, to ponieważ Tobie też się podoba mój chodnik, to pozwolisz, że w poście do Ciebie wkleję zdjęcia dla Pauliny, żeby zbędnych stron nie produkować
AnnaCh 20:12, 14 wrz 2015

Agatek napisał(a)
Nie gadać tylko zdjęcia wklejać OOoooo

L00zak napisał(a)
Popieram

Niestety kochani nie zdążyłam nic nowego zrobić, bo mycie fug na tarasie zajęło cały wolny czas po południu Zrobiłam tylko po powrocie do domu zdjęcie dekla do zagospodarowania. Trójkącik w rogu czeka tak jak żurawki przy chodniku do domu na kamyki, więc szmata leży
AnnaCh 20:23, 14 wrz 2015

Marga napisał(a)

Ja swoje dwie mam od początku lipca i tez "poszły" poziomo. Taka juz ich chyba uroda Szkoda mi ich było i je podwiązałam.
Sprawdziłam jeszcze raz, to faktycznie liliowce Podobają mi się Napiszesz jaka to odmiana i jak gęsto je posadziłaś?

A teraz muszę przeczytać ponad 80 nowych postów jakie namachaliście przez jeden dzień

Monika, nie mam pojęcia co to za liliowce Wykopałam u dziadka męża w lasku myśląc, że to hosty, wiosną jak noski wystawiały Dopiero później się dowiedziałam, że hosty to nie takie małe cebulki Całe życie człowiek się czegoś uczy. Mam ich tak ze 20 sztuk, są co 15-20 centymetrów. W tym roku nie kwitły, ale z tego co pamiętam u dziadka są pomarańczowe.
Dominika11 20:38, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Niestety kochani nie zdążyłam nic nowego zrobić, bo mycie fug na tarasie zajęło cały wolny czas po południu Zrobiłam tylko po powrocie do domu zdjęcie dekla do zagospodarowania. Trójkącik w rogu czeka tak jak żurawki przy chodniku do domu na kamyki, więc szmata leży

ja jednak obstaję, żeby nie zmieniać kształtu rabat zostawić jak są, a dekiel zagospodarować jak pisałyśmy wcześniej, coś wybierzesz
L00zak 21:09, 14 wrz 2015

Aniu też jestem zdania, że poszerzenie rabaty do dekla nie jest dobrym rozwiązaniem. Zagospodaruj wokół niego ale tak aby przejechać kosiarką, bo miejsca tam dużo chyba nie ma
ag_zie 09:18, 15 wrz 2015

Trafiłam do cię od Pauliny - fajny ten twój chodnik.
Kształt rabaty mi się podoba i sama rabata też
Anusia 20:11, 15 wrz 2015

Ania ja też radzę nie zmieniaj kształtu rabaty ten jęzor nie będzie dobrze pasował. Zrobisz oczywiście jak zechcesz ale ja tak myślę. Nadrobiłam zaległości, sporo tego Ma, nadzieję, że koszmar z wiatą się skończy i niebawem pokażesz nam fotki. Pozdrawiam.
amelia_b 21:18, 15 wrz 2015

A co tu dziś taka cisza? myślałam że znowu z 10 str będzie do nadrobienia Zgadzam się z Anią jęzor zrobi ci niepotrzebne zamieszanie
Warmia 21:24, 15 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
A co tu dziś taka cisza? myślałam że znowu z 10 str będzie do nadrobienia Zgadzam się z Anią jęzor zrobi ci niepotrzebne zamieszanie

Ania pewnie sama zaczęła stawiać wiatę
Zgadzam się, że jęzora nie wystawiaj