Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 19:40, 21 wrz 2015

Z powodu tego, że robi się już wcześnie ciemno, po powrocie do domu nie za dużo można już zrobić Wytarłam kolejną partię fug i zaczęłam zdzierać darń przy deklu Zaczęłam to dobre słowo, bo w sumie to wyznaczyłam linię między szmaragdami, a deklem i może z ćwierć metra kwadratowego zdjęłam
Zawsze coś
Po konsultacjach z M (żeby nie mówił, że nie biorę w ogóle pod uwagę, tego co się jemu podoba), ustaliliśmy wersję nr 1 I tak już zaczęłam zdzierać, odwrotu nie ma Tzn. zawsze jest: można zasiać nową trawę, ale wolałabym nie
Wsadziłam też budleję na swoje miejsce, bo w doniczce strasznie zdychała
Na obwódkę pójdą tu wykopane kłosówki z miejsca, gdzie jest budleja i dam tam tulipanów
paulina_ns 19:42, 21 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Z powodu tego, że robi się już wcześnie ciemno, po powrocie do domu nie za dużo można już zrobić Wytarłam kolejną partię fug i zaczęłam zdzierać darń przy deklu Zaczęłam to dobre słowo, bo w sumie to wyznaczyłam linię między szmaragdami, a deklem i może z ćwierć metra kwadratowego zdjęłam
Zawsze coś
Po konsultacjach z M (żeby nie mówił, że nie biorę w ogóle pod uwagę, tego co się jemu podoba), ustaliliśmy wersję nr 1 I tak już zaczęłam zdzierać, odwrotu nie ma Tzn. zawsze jest: można zasiać nową trawę, ale wolałabym nie
Wsadziłam też budleję na swoje miejsce, bo w doniczce strasznie zdychała
Na obwódkę pójdą tu wykopane kłosówki z miejsca, gdzie jest budleja i dam tam tulipanów

Aniu i bardzo dobrze, wersja nr 1 bardzo mi się podobała
AnnaCh 19:46, 21 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Aniu i bardzo dobrze, wersja nr 1 bardzo mi się podobała

Paulina, a pomysł na tulipany w obwódce z trawek, to z Twojej inspiracji
Zastanawiałam się gdzie ja wsadzę te tulipany, bo miejsce o którym myślałam je kupując, totalnie nie gotowe, aż tu nagle mnie olśniło, jak oglądałam Twoje fotki z sadzenia
Dominika11 20:26, 21 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Przecież Ty masz bardzo dużą działkę To ja na mojej mieszczę, a Ty nie?

no to może z waszą pomocą gdzieś umiejscowimy, ale to jeszcze czas
paulina_ns 20:30, 21 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Paulina, a pomysł na tulipany w obwódce z trawek, to z Twojej inspiracji
Zastanawiałam się gdzie ja wsadzę te tulipany, bo miejsce o którym myślałam je kupując, totalnie nie gotowe, aż tu nagle mnie olśniło, jak oglądałam Twoje fotki z sadzenia

Aniu no widzisz, wszyscy sobie tutaj pomagamy Ja dzisiaj chyba nie zasne, zastanawiam się nad zmianą kształtu rabaty na delikatniejsza, dzisiaj pół dnia nad tym myślałam, układałam kostkę, przekladalam i za każdym razem odpuszczalam, może jutro coś wymyślę, tyle że tak mi się nie chce znów przesadzać
AnnaCh 20:37, 21 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
no to może z waszą pomocą gdzieś umiejscowimy, ale to jeszcze czas

Coś się pokombinuje
Dominika11 20:40, 21 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Coś się pokombinuje

AnnaCh 20:44, 21 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Aniu no widzisz, wszyscy sobie tutaj pomagamy Ja dzisiaj chyba nie zasne, zastanawiam się nad zmianą kształtu rabaty na delikatniejsza, dzisiaj pół dnia nad tym myślałam, układałam kostkę, przekladalam i za każdym razem odpuszczalam, może jutro coś wymyślę, tyle że tak mi się nie chce znów przesadzać

Prawda, bez Waszej pomocy, mój ogród nie wyglądałby tak jak teraz
Mi się też nieraz w nocy śnią moje przyszłe rabatki
anabuko1 20:54, 21 wrz 2015

O to tak , jak ja .Teraz ciągle myślę.kombinuję.
co i jak zrobić ( na razie chłopaki moje zatrudnione więcej w ogrodzie ),.Co wymysleć, jakie rośliny, jakie ułożenia. itp...
Mysza 20:56, 21 wrz 2015

O na zdjęcia trafiłamPiękne hortki.
Mi też marzy się choć malutki warzywniczek