AnnaCh
09:00, 16 lis 2015

Aniu, moje w większości już też pochowane na kompostowniku
Te mają zacisznie, przy domu, osłonięte są i chyba dlatego jeszcze dają radę
Nie zazdroszczę koszenia dwóch działek. Ja nie wiem kiedy moją skończę, bo pogoda chyba nie będzie mi sprzyjać 
W sensie, że na podjazd nawieziemy, czy w tą rabatkę? Bo i tu i tu. Do raaty potrzebuję ziemi, na podjazd będą nawiezione kamyki. Tak zupełnie odgradzać się nie będę, od lewej ma być szmaragd, póżniej dwa berberysy kolumnowe czerwone, w nóżkach będą miały żółte trzmeliny, a w trzmieliny powtykam szafirki
W sumie to te wszystkie rośliny mam zadołowane, gdyby więc znalazła się ziemia i kompost, to sadzić jeszcze?
Kasiu, nic nie szkodzi, nie będę teraz nic kleić, jak już to na wiosnę
Dziękuję bardzo.
Klej do przyklejenia kamyków na mój nieszczęsny dekiel od gazu ewentualnie
Co do nasadzeń, to odsyłam dwie wypowiedzi wyżej
Michał, dziękuję w imieniu palisady
Na razie nie ma efektu, bo brak szarego kamyczka na podjeżdzie.
A no chyba, że tak
Wałkowanie?
Nic trudnego, tylko woda gorąca i łapki parzy 
Waldek poszukam odpowiedniego kleju, ale nie wiem czy znajdę na połączenie kamyczków z blachą

W sensie, że na podjazd nawieziemy, czy w tą rabatkę? Bo i tu i tu. Do raaty potrzebuję ziemi, na podjazd będą nawiezione kamyki. Tak zupełnie odgradzać się nie będę, od lewej ma być szmaragd, póżniej dwa berberysy kolumnowe czerwone, w nóżkach będą miały żółte trzmeliny, a w trzmieliny powtykam szafirki

Kasiu, nic nie szkodzi, nie będę teraz nic kleić, jak już to na wiosnę

Klej do przyklejenia kamyków na mój nieszczęsny dekiel od gazu ewentualnie

Co do nasadzeń, to odsyłam dwie wypowiedzi wyżej

Michał, dziękuję w imieniu palisady

A no chyba, że tak

Wałkowanie?

Waldek poszukam odpowiedniego kleju, ale nie wiem czy znajdę na połączenie kamyczków z blachą