Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 08:28, 09 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
Cześć
u nas też bardzo wieje, mało głowy nie urwie - mam nadzieję, że się troche uspokoi - a w południe to faktycznie jakby była już wiosna, wczoraj świeciło słoneczko, aż chciało sie zyć
Cześć, wczoraj było bosko Szkoda, że w pracy musiałam siedzieć. Głupio się przyznać, ale mam pokój od południa i jak wyjdzie słonko, to yło bardzo gorąco. Okna nie mogłyśmy otworzyć, bo takie były przeciągi, że bałyśmy się, że wypadnie, to... włączyłyśmy klimę Sezon rozpoczęty
kamila66 08:36, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Dzięki Kamila
Ja muszę jakąś taką drewutnię przykleić właśnie do miejsca składowania gratów, czyli do naszego, wstrętnego blaszaka. Pomaluje go na szaro, bo dom ma być szary i dobudujemy mu z boku taką podobną do Twojej drewnianą drewutnię. Już powinno być lepiej. A czym ty masz ją obsadzoną, bo też coś chciałam puścić, żeby przy okazji ten garaż był mniej widoczny?

To jest akurat fasola tyczana na stałe tam nic nie rośnie
Jest kilka sposobów na blaszaka
Tą fotki zaraz usunę bo nie wiem czyje to ale zobacz
AnnaCh 08:57, 09 lut 2016

kamila66 napisał(a)
To jest akurat fasola tyczana na stałe tam nic nie rośnie
Jest kilka sposobów na blaszaka
No fajnie, tylko, że ja mam problem, bo mój stoi drzwiami do przodu i tak naprawdę nie da się go nigdy zupełnie ukryć, choć już mam w planach tak zrobić rabatę, żeby jak najmniej było go widać. Po tym długim boku właśnie chciałam drewutnie z jakimiś kratkami, żeby go obsadzić.
Zobacz tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/5502-malutki-pod-lasem?page=24
Już w zeszłym roku o tym myślałam, tylko mi nie poszło W tym muszę coś zrobić, tylko garaż pomaluję na szaro.
Kawa 09:01, 09 lut 2016

hej hej
u nas tak wieje że nie da się siedzieć w ogrodzie
jakaś totalna porażka a teraz ma przyjść deszcz i śnieg
AnnaCh 09:07, 09 lut 2016

Kawa napisał(a)
hej hej
u nas tak wieje że nie da się siedzieć w ogrodzie
jakaś totalna porażka a teraz ma przyjść deszcz i śnieg
hej
U mnie też wieje okropnie, w nocy już mają przyjść ulewne deszcze. Póżniej ma być chyba trochę chłodniej.
Karol99 09:11, 09 lut 2016

U mnie też też strasznie wieje, a już tak fajnie było w niedziele.
kamila66 09:16, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
No fajnie, tylko, że ja mam problem, bo mój stoi drzwiami do przodu i tak naprawdę nie da się go nigdy zupełnie ukryć, choć już mam w planach tak zrobić rabatę, żeby jak najmniej było go widać. Po tym długim boku właśnie chciałam drewutnie z jakimiś kratkami, żeby go obsadzić.
Zobacz tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/5502-malutki-pod-lasem?page=24
Już w zeszłym roku o tym myślałam, tylko mi nie poszło W tym muszę coś zrobić, tylko garaż pomaluję na szaro.

Aniu a potrzebny Ci ten blaszak? Czy to składzik narzędziowy? Auta trzymasz pod wiatą
Nie można go zamienić na jakiś domek drewniany? Moja sąsiadka kupiła duży domek narzędziowy w markecie budowlanym powystawowy przeceniony za 800 zł.
Ten blaszak sprzedałabyś natychmiast wiem bo na mój było kilku chętnych wystarczy zgłosić się do ekipy budowlanej oni go przehandlują od razu, bo zależy im na dachu nad głową
W zamian za to kupisz drewnianą ozdobę ogrodową beż żadnych kombinacji
AnnaCh 10:44, 09 lut 2016

Karol99 napisał(a)
U mnie też też strasznie wieje, a już tak fajnie było w niedziele.
W sobotę i niedzielę było cudnie Przecież już tyraliśmy w ogrodzie
AnnaCh 10:47, 09 lut 2016

kamila66 napisał(a)
Aniu a potrzebny Ci ten blaszak? Czy to składzik narzędziowy? Auta trzymasz pod wiatą
Nie można go zamienić na jakiś domek drewniany? Moja sąsiadka kupiła duży domek narzędziowy w markecie budowlanym powystawowy przeceniony za 800 zł.
Ten blaszak sprzedałabyś natychmiast wiem bo na mój było kilku chętnych wystarczy zgłosić się do ekipy budowlanej oni go przehandlują od razu, bo zależy im na dachu nad głową
W zamian za to kupisz drewnianą ozdobę ogrodową beż żadnych kombinacji
Samochody pod wiatą to fakt, ale ten blaszak jest bardzo potrzebny i cały zajęty, bo nie mam innego garażu.
Domek narzędzowy fajna sprawa, tylko one raczej małe sa i bardzo drogie, ciężko liczyć, że tez się trafi na powystawowy A ja potrzebuję tej drewutni w właściwie na już. Koniecznie w tym sezonie. Chyba nie pozostało mi nic innego, jak kombinować
MirellaB 10:57, 09 lut 2016

Anka macham do Ciebie

Chora jestem