Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 08:58, 09 mar 2016

Tereniu, chętnie bym się z Toba podzieliła, ale mam jej malutko, jakoś słabo u mnie rośnie, pewnie dlatego, że tam moradło mam. Renia-ryska pisała, że będzie miała na zbyciu
Agatek 09:04, 09 mar 2016

Pewnie jak już w kwietniu pojedziemy to co weekend będziemy wyjeżdżać ale jak i w ubiegłym roku nastawiam się bardziej na wykańczanie domku
chociaż jak panowie będą pracować to ja na pewno urwę się do ogródka
w li.. widziałam dymkę, może kupię do wsadzenia
sarenka 09:04, 09 mar 2016

Aniu- Ty juz warzywa sadzisz, a ja jeszcze desek na warzywniki nie mam !!! Trzeba to naddgonić!
iwka 09:56, 09 mar 2016

sarenka napisał(a)
Aniu- Ty juz warzywa sadzisz, a ja jeszcze desek na warzywniki nie mam !!! Trzeba to naddgonić!
ja też nie mam, i jakoś nie chce mi się za nie brać, co się dzieje ze mną, lenia mam totalnego

fajnie ze donice wybrane
AnnaCh 10:30, 09 mar 2016

Agatko, pewnie, że kup. Mi w zeszłym roku wyszło bardzo dużo cebuli z paczuszki. Bardzo długo miałam swoją i nie kupowałam.

Magda, też muszę kupić deski, bo jeszcze dwie skrzynie muszę zrobić

Iwonka, Ty jak Ci leń przejdzie, to nadrobisz wszystko, z Twoją prędkościa prac ogrodowych, to i tak mnie wyprzedzisz, mimo, że wcześniej zaczęłam
Malgosik 14:06, 09 mar 2016

warzywnik widzę ruszył z kopyta
a będziesz tą sałatę okrywać?
kalarepa da radę?
bo ja groch kupiłam i już chcę siać
katel 17:40, 09 mar 2016

Ooo! Warzywnik już uruchomiłaś od razu się wiosennie poczułam.
Jana 18:07, 09 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Agatko, u mnie dziś tak dziwnie było, najpierw deszcz, później słońce, ale jakoś tak pochmurno. Nic nie zrobiłam, bo byłam u teściów, posiałam tylko nasionka od Karola

Sylwia, liczę na to, że będzie pięknie Zachwyty nad chodnikiem przekażę tatusiowi

Tereniu
, mam nadzieję, że się roślinki odwdzięczą

Mirelka, tylko troszkę U Ciebie też się zacznie

Magda, mam nadzieję, że jesienią będzie już super

Elisko
, robota na początku męcząca, ale czekam na efekty. Już za dużo błędów ogrodowych popełniłam, to teraz działam bardziej składnie

Jana
, ale w gruncie siałaś?

Łucjo
, Jasio spał akurat A często z nim wychodzę, bo lubi

Agnieszko, no właśnie wszystko od pogody zależy. Jakby nie padało, to może jutro jeszcze coś zrobię
przepraszam że teraz, ale tak, w gruncie są przykryte agrowłókniną dużo już wysiałaś a cebulica piękna
Dominika11 18:30, 09 mar 2016

Aniu i jak wysiewałaś ??? bo u mnie już wschodzi
AnnaCh 19:27, 09 mar 2016

Gosia, nic nie okrywam, sałatę mam wczesną, myślę, że bez problemu da radę, na kalarepie było napisane, że siew od lutego, dziś jeszcze rzodkiewkę wczesną rządek posiałam

Kasiu, no ja właśnie wiosnę poczułam i uruchomiłam U mnie dziś i wczoraj pięknie było, słonecznie

Jana
, u mnie chyba cieplej, niż u Ciebie, nie będę okrywać Ja nawet klona palmowego na zimę nie okryłam, a malutki jest, stwierdziłam, że musi się przystosować do warunków,albo wypad Widzę, że chyba przeżył

Dominika
widziałam u Ciebie Wysiałam w niedzielę wieczorem dopiero, jeszcze nic nie widać.

Jutro, albo w piątek powinny przyjść moje donice Kupiłam dziś
Tylko 3 sztuki, bo już przebrane były i przecenione. Mama powiedziała, że ma u siebie w ogrodzie sporo, to mi wykopie Będzie już wiosenny akcent przed drzwiami