Kasiu, no nie będę zaprzeczała, że jest super

Już nawet nie będę wspominała, że sam nam zrobił całą elektrykę w domu i większość wykończenia w środku
Ania, trzymaj mocno te kciuki, bo przed chwilą w pogodzie było, że w weekend opady
Iwonka, dziękuję bardzo, normalnie się chyba zaczerwienię
Agatko, no skarb, skarb
Przemku, miło, że jesteś, zastanawiam się co jeszcze dać w to koło przy drzewku. Może obwódkę z bukszpanu i kamieniem wysypać? A skrzynie już ostatnie. Więcej nie będzie, bo nie daję rady więcej obrabiać
Ewa, witaj

Na łał, to chyba jeszcze trochę, mam nadzieję

Troszkę pracy jest zrobione, ale wolno idzie. Plusem jest to, że gdybym nie trafiła na to forum w zeszłym roku, to pewnie i tak by nie wyglądał mój ogródek

Zaraz lecę do Ciebie, a wątku nie czytaj, bo u mnie mało ogrodowo było, co mam zamiar zmienić w tym sezonie
Kasia, no ja nie wiem czemu? Moi rodzice do Jasia przyjeżdżają, to może do Ciebie do Igi by jakiś pomocnik przyjeżdżał i przy okazji ogródek przekopał
Ania, to zobaczymy jutro
Ania - anbu, mam nadzieję w weekend posadzę, tylko niestety muszę te nieszczęsne cisy sadzone jesienią wykopać i wsadzić od nowa

Skąd Ty to znasz?

Agatko, czy ja wiem czy super? Trochę błota..., trawy..., jedna róża

Michał nie daję nic na dno. Te z zeszłego roku mam tak zrobione i ok. Folia jest przyszyta zszywaczem tapicerskim od środka i wywinięta na ten bok, który stoi na ziemi.