Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ewa004 20:41, 04 maj 2016

Aniu zaczęłam od pierwszych stron ,potem przeskoczyłam na ostatnie i zrobiłam łał
Musze troszkę pismo obrazkowe przelecieć ,bo na cały watek od dechy do dechy nie ma szans
Pozdrawiam
Katkak 20:46, 04 maj 2016

Ania czemu ja tak nie mam, że jestem w pracy, a robota 'sama' się w ogrodzie robi
anna_t 21:14, 04 maj 2016

AgataP napisał(a)

Ania bergenie zniosą wszystko słońce, suszę, wilgoć.. listki lepiej uciąć, bo jak nie zakorzenione dobrze to możesz je naruszyć. Potem ten fragment obeschnie i spokojnie oberwiesz

dzięki wrzuce jutro ich fotke u mnie, podpowiecie mi co zrobić żeby były ładniejsze?
anbu 21:17, 04 maj 2016

Kurde Ania ależ akcja Czekam na zdjęcia po wsadzeniu roślinek
Agatek 22:01, 04 maj 2016

trafiłam na super zdjęcia
L00zak 22:20, 04 maj 2016

No proszę Brawo Tata, super skrzynie, a na dno Aniu tylko mata, bo widzę, że folia już jest na bokach, do środka nie dajesz?
AnnaCh 22:26, 04 maj 2016

Kasiu, no nie będę zaprzeczała, że jest super Już nawet nie będę wspominała, że sam nam zrobił całą elektrykę w domu i większość wykończenia w środku

Ania, trzymaj mocno te kciuki, bo przed chwilą w pogodzie było, że w weekend opady

Iwonka, dziękuję bardzo, normalnie się chyba zaczerwienię

Agatko, no skarb, skarb

Przemku, miło, że jesteś, zastanawiam się co jeszcze dać w to koło przy drzewku. Może obwódkę z bukszpanu i kamieniem wysypać? A skrzynie już ostatnie. Więcej nie będzie, bo nie daję rady więcej obrabiać

Ewa, witaj Na łał, to chyba jeszcze trochę, mam nadzieję Troszkę pracy jest zrobione, ale wolno idzie. Plusem jest to, że gdybym nie trafiła na to forum w zeszłym roku, to pewnie i tak by nie wyglądał mój ogródek Zaraz lecę do Ciebie, a wątku nie czytaj, bo u mnie mało ogrodowo było, co mam zamiar zmienić w tym sezonie

Kasia, no ja nie wiem czemu? Moi rodzice do Jasia przyjeżdżają, to może do Ciebie do Igi by jakiś pomocnik przyjeżdżał i przy okazji ogródek przekopał

Ania, to zobaczymy jutro

Ania - anbu, mam nadzieję w weekend posadzę, tylko niestety muszę te nieszczęsne cisy sadzone jesienią wykopać i wsadzić od nowa Skąd Ty to znasz?

Agatko, czy ja wiem czy super? Trochę błota..., trawy..., jedna róża

Michał nie daję nic na dno. Te z zeszłego roku mam tak zrobione i ok. Folia jest przyszyta zszywaczem tapicerskim od środka i wywinięta na ten bok, który stoi na ziemi.
L00zak 22:44, 04 maj 2016

Ok dzięki Aniu, mam dylemat i pytam bo jest lekki spadek terenu jak wypoziomuję to z jednej strony musi być podniesiona w powietrzu i zastanawiam się jak ją uszczelnić co by ziemia się dołem nie wysypała...
AnnaCh 22:47, 04 maj 2016

Michał, Jola z Ogrodu wśród pól i wiatrów ma skrzynie na całkiem sporej skarpie. Może ona coś Ci podpowie.
Zana 22:50, 04 maj 2016

Ania, znajdź inną prognozę pogody. Kciuki będę mocno ściskać. Też chcę ładną pogodę w sobotę, bo ja tylko w soboty i w niedziele mogę coś porobić. Cmok na dobranoc