Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

gierczusia 21:03, 03 maj 2016

Przybiegam zwabiona nazwą wątku, bo wszystko co małe bliskie memu sercu ... Ale jak tak zerkam , to jednak nie taka całkiem malusia działka u Ciebie a i kawał solodnej roboty odwaliliście
Pozdrawiam i trzymam kciuki
lojalna_ 21:28, 03 maj 2016

Mam nadzieje ze juz lepiej u dzieciny ). Ja tez mam jeszcze stokrotki, i ciesza ))

Slicznie nasadzilas tulipki
AnnaCh 21:41, 03 maj 2016

Aniu, dziękuję bardzo. Swojego synka też wyściskaj

Mirelka
, te różowe też mi się bardzo podobają, tam są dwie odmiany. U mnie przy wejściu do domu tez w donicach jeszcze bratki i stokrotki

Ewciu, u mnie też jeszcze są

Sylwia, dziękuję bardzo

Anusia, a u Pauliny widziałam, że już jej kwitną Queeny Na Podkarpaciu widać cieplej

Marta,
dzięki

Agata, no nie wiem czy jest jeszcze co zgapiać Może za jakiś czas będzie dobrze wyglądać mój warzywnik

Aniu, prace powoli do przodu Zawsze mały kroczek, ale do przodu Dziękuję w imieniu tulipanków

Paulina, oprócz moich kochanych pelasiek mam komarzyce i trawy od Karola (Purple Majesty), ale te jeszcze małe i nie widać. Na jednym oknie kuchennym mam pelargonie, komarzyce i bakopę, bo mam ją jedną, a tam jest akurat nieparzyście.

Michał, dziękuję

Sylwia, no panowie pomagają Na M musze poczekać do wakacji, będzie luźniejszy

Ania,
u mnie w nocy i dziś padało, ciepło się robi, aż się boję pomyśleć jak się chwasty cieszą

Ewa
, tata to taki mój realizator chciejstw Jutro może mi dokończy obwódkę przy rabacie w przedogródku, to będę mogła nasypać ziemi i sadzić
AnnaCh 21:46, 03 maj 2016

Ela, witaj u mnie, zaraz lecę do Ciebie Nazwa jak nazwa, nie jest to posiadłość, na której można zmieścić różne chciejstwa Bo widzisz mój ogród malutki, a nie mikro

Jola, z Jaśkiem już dużo lepiej, dziś rano wstał i zażądał jajecznicy Tulipany, to kropla w morzu przy Twoich, u mnie na szybko jesienią w tym miejscu 70 wsadzonych Ale i tak bardzo cieszą. Tej jesieni mam zamiar kupić mnóstwo Exoticów do przedogródka
AnnaCh 21:50, 03 maj 2016

Quenny już za chwilkę , Rodek też, berberys w pąkach i ze starych tulipków wsadzonych przez mamę jakiś jeden biały mi się zaplątał
AnnaCh 21:53, 03 maj 2016

I parę ogólnych widoków Na szmatę nie patrzeć, niech trawa pod nią zniknie
Stipa się wietrzy

anbu 21:56, 03 maj 2016

Aniu to masz szmaragdy?
Super ogródkowo
Jana 22:00, 03 maj 2016

Aniu, stipa to aż Ci się wylewa z wielodoniczek, taka dorodna
Warmia 22:04, 03 maj 2016

Moja stipa wygląda tak samo. Kiedy planujesz ją posadzić?
Katkak 22:50, 03 maj 2016

Ale wypasiona stipa, moja licha, ale dycha .