Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Anusia 09:57, 23 paź 2016

Ania obejrzałam jest super. Ja w tym roku nie zrealizowałam wszystkich planów na sadzeniu tulipanów zakończę sezon. Trochę mi jeszcze zostało. Poddałaś mi myśl czy czasem jak będę dosadzała żywotniki czy nie zdecydować się na cisy. Mam kilka posadzonych przy tarasie. Ładnie się prezentują.
zbigniew_gazda 10:03, 23 paź 2016

Gratulacje Aniu. Cisy niech zdrowo rosną.
Rumianka 10:30, 23 paź 2016

Aneczko, bardzo słuszna decyzja z sadzeniem cisów...są bardzo wdzięczne...Ja coprawda nie mam żywopłotu cisowego, ale mam taki egzemplarz, który formuję...

Edit.Później usunę zdjęcie, nie chcę Ci zaśmiecać wątku...
AnnaCh 12:32, 23 paź 2016

Ania, ja tam się cieszę z tego płotka, ale powiem Ci, że oni chyba też się zastanawiali, bo kiedyś w rozmowie coś zagadali i ostatecznie doszliśmy do wniosku, że odrobina intymności przyda się wszystkim Od tej rozmowy wiedziałam, że będą panele

Toszka, byłaś i nie powiedziałaś nic o moich cisach Aż tak źle? Dałam im obornik, kompost (brat mi przywiózł, kochany ) mączkę bazaltową, dolomit, tylko na korę przekompostowaną nie starczyło czasu, ale dostaną na wierzch, to z czasem pewnie trochę w ziemię wejdzie

Martuś, dla mnie też to przyjemność. No i w końcu mam jechać z kimś, kto nie będzie znudzony oglądaniem roślin, jak mój M

Bogdzia, byle do wiosny, okaże się wtedy czy misie przeżyły

Aga, no my z moimi sąsiadami mieliśmy tarasy na tej samej wysokości Nie było źle, ale tak lepiej

Karol, no właśnie, to czekanie najgorsze Dzięki za wizytę

Ewa, no na to liczę, że one się odwdzięczą

Beatko, ja też zrezygnowałam z grabu, ale nie dlatego, że mi się nie podoba, ale dlatego, że myślę, że będzie mi ciężej nad nim zapanować A poza tym cisy chodzą za mną od dawna, tylko nie było jakoś kasy, a teraz trafiły się Sama wiesz Miałam nic już w tym roku nie robić, a przez to, że trafiłam na te misiunie, to ogarnęliśmy bajzel z deskami jeszcze postropowymi i są miśki Najlepsze jest to, że jak na nie patrzę i na tę himalajkę przed, to chodzi mim po głowie już jakiś pomysł Może zacznę coś jeszcze robić, jakby listopad był ciepły

Aniu ze Skandynawii, wiem, że się powtarzam, ale powiem jeszcze raz, dla mnie cis, to cis Szlachetne drzewo, jak masz jeszcze miejsce, to sadź. Też wielu planów, które miałam na ten rok nie zrealizowałam, ale trudno się mówi, zrobi się za rok

Zbyszku, dziękuje bardzo

Elisko, piękny jest, nie kasuj zdjęcia
anbu 12:36, 23 paź 2016

AnnaCh napisał(a)

Aniu rewelacja Ja tam kocham cisy więc dla mnie super Tylko solidnie podlewaj a się odwdzięczą
AnnaCh 12:40, 23 paź 2016

Aniu, wczoraj już po ciemku wyciągnęłam węża i porządnie zlałam, dziś będzie powtórka Dopóki nie będzie padać, albo mróz nie chwyci będę lać.
anbu 12:43, 23 paź 2016

No ja też powiem Ci wstrzymuje się ze schowaniem węża A z drugiej strony wiem że w nieskończoność chyba nie może tak leżeć bo może coś zamarznąć
To podlewamy obie, hi hi Ostatnio latałam i podlewałam po deszczu, sąsiedzi pomyśleli pewno że zwariowałam, bo mieli dziwne miny
Jana 12:44, 23 paź 2016

Powoli nadrobię Twój wątek pięknie Ci wyszedł żywopłocik cisowy
AnnaCh 12:47, 23 paź 2016

Ania, na razie mrozów nie zapowiadają, chyba dość ciepło ma być, to dobrze dla moich sadzonek
Moi sąsiedzi to ciągle na mnie dziwnie patrzą Teraz będą trochę mniej, bo płot zrobili

Jana
, dziękuję bardzo w imieniu mojego żywopłotu
Anna_ogrodni... 12:57, 23 paź 2016

Witam Aniu
U mnie dzisiaj piękna pogoda stad ten niedzielny spacer i zdjęcia
Pozdrawiam bardzo
serdecznie i milej niedzieli życzę